Setari Cookie-uri

10 Mantre de rostit în fiecare dimineață pentru a îți schimba viața

Nu mai permite altor oameni să fie responsabili pentru tine. Preia frâiele vieții tale și trăiește așa cum vrei să trăiești. 

Tu ce alegi astăzi? Fericire sau tristețe? Bucurie sau durere? Să trăiești în trecut sau să te bucuri de prezent? Modul în care îți începi dimineața îți dictează întreaga zi. De aceea este important să ai o stare de bine, să fii optimistă, să îți spui că poți trece peste orice obstacol pe care îl vei întâmpina și să fii pregătită pentru ceea ce urmează. Cu un mindset potrivit poți face orice îți dorești.

Dacă vrei să faci o schimbare în bine în viața ta, începe prin a rosti mantre dimineața. Câteva cuvinte simple sunt suficient de puternice pentru a îți schimba modul în care gândești și cum privești viața.

Alege mantrele care ți se potrivesc din lista de mai jos, scrie-le pe un post it și lipește-le în zone în care le poți vedea cât mai des cu putință - pe frigider, pe oglinda de la baie, pe ușa de la intrare, pe ușa de la dressing, pe birou. Pe un post it poți pune una sau mai multe mantre. Poți lipi chiar și mai multe post-it-uri prin casă. Rostește mantrele de fiecare dată când le vezi. Acest ritual te ajută să reduci stresul inutil din viața ta, amintindu-ți să trăiești în prezent și să te bucuri de lucrurile simple și frumoase.

Citește și:

1. Nu mai permite altor oameni să fie responsabili pentru tine. Preia frâiele vieții tale și trăiește așa cum vrei să trăiești.

2. Folosește-te de luptele și frustrările de astăzi pentru a te motiva să faci ce trebuie în viață. Nu permite problemelor și stresului să te enerveze. Tu deții controlul asupra modului în care privești viața.

3. Ceea ce poate părea un eșec este de fapt o oportunitate pentru tine de a învăța ceva nou, de a crește și de a deveni o versiune mai bună a ta.

4. Alege să fii hotărâtă și ambițioasă, dar nu dintr-un sentiment disperat de nevoie - fă-o din dragoste pentru viață, pentru toate posibilitățile din această lume. Bucură-te de călătoria ta!

5. Dacă nu renunți la trecut, dacă nu te ierți pe tine însăți, dacă nu ierți oamenii care ți-au greșit, dacă nu accepți că s-a terminat, atunci nu poți merge mai departe.

Citește și:

6. Nu poți calma furtuna, așa că nu mai încerca. Ce poți face este să te calmezi pe tine, iar furtuna va trece de la sine.

7. Nmic nu este permanent. În momentul în care înțelegi acest lucru poți face orice îți dorești pentru că nu mai încerci să te legi de nimic. Ești liberă.

8. Cele mai frumoase schimbări au loc în momentul în care preiei controlul asupra lucrurilor pe care le poți schimba în loc să încerci să controlezi tot ceea ce nu poți schimba.

9. Când nu mai poți schimba o situație, schimbă-te pe tine... și asta va schimbă radical și viața ta.

10. Nu contează ceea ce spui oamenilor din jurul tău. Ce contează cu adevărat este ceea ce îți spui ție.

foto main Microgen, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.