Îmi doresc ca de Paște (și în fiecare zi de acum înainte) să facem pace cu noi înșine. Să ne iertăm pentru cine am fost în trecut, pentru greșelile pe care le-am făcut, pentru ceea ce nu am trăit. Vreau să învățăm să fim blânzi cu noi pentru că suntem oameni și este în natura noastră să greșim. Din greșeli învățăm. Îmi doresc să fim mai atenți la cuvintele pe care ni le spunem și la acțiunile față de noi și de oamenii din jurul nostru. Retail jobs

Îmi doresc ca de Paște (și în fiecare zi de acum înainte) să încetăm să ne mai fie frică de cine suntem cu adevărat. Să lăsăm garda jos și să nu ne fie teamă să fim vulnerabil. Să fim înconjurați de oameni care ne fac mereu să simțim că putem fi ce ne dorim să fim. Să spunem ce simțim fără perdea. Să ne deschidem sufletele și să învățăm să fim sinceri.

Îmi doresc ca de Paște (și în fiecare zi de acum înainte) să știm că este frumos să iubim. Este în regulă să ne dorim afecțiune și companie. Îmi doresc să știm că este în regulă să fim vulnerabili în fața celor la care ținem. Îmi doresc să înțelegem că nu este o slăbiciune sau un defect de caracter să fim îndrăgostiți și să vrem să stăm cu cei dragi nouă.

Îmi doresc ca de Paște (și în fiecare zi de acum înainte) să credem în bucurii mărunte, în miracole, în puterea Universului de a schimba lumea. Îmi doresc să continuăm să vedem magie în fiecare lucru mărunt și să încercăm să facem din această lume un loc mai frumos cu zâmbetele noastre și cu energia incredibilă din sufletele noastre.

Îmi doresc ca de Paște (și în fiecare zi de acum înainte) să ne iertăm pentru toate greșelile făcute. Pentru toate lucrurile pe care nu le-am putut face de teama că vom da greș. Îmi doresc să învățăm să nu ne mai fie teamă de necunoscut, să ne dăm seama cât de puternici suntem și să mergem de drumul nostru indiferent de cât de mari par obstacolele din față.

Îmi doresc ca de Paște (și în fiecare zi de acum înainte) să fim fericiți cu alegerile pe care le facem.Îmi doresc ca fiecare moment să fie o poveste specială care să ne ajute să construim o viață incredibilă.

Îmi doresc ca de Paște (și în fiecare zi de acum înainte) să fim împăcați cu noi. Să ne bucurăm de ceea ce avem. Să învățăm să trăim pentru momentul prezent și să nu ne mai intereseze nici trecutul și nici viitorul.

Îmi doresc ca de Paște să ne eliberăm de tot ce doare și să găsim liniștea de care sufletele noastre are atât de mare nevoie.

foto main Bogdan Sonjachnyj, Shutterstock

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: