Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 25 aprilie - 1 mai

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii aprilie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să fiu fericită pentru că merit să fiu fericită. Aleg să fiu liniștită pentru că sufletul meu merită liniște. Aleg să mă iubesc pentru că inima mea merită iubire adevărată.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Cei mai importanți oameni din viața mea vor fi cei care m-au iubit când nu merităm să fiu iubită. Aleg să îmi amintesc de acest lucru și să le returnez favoarea atunci când va fi cazul.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Fericire este atunci când ai ceva de făcut, ceva de iubit, ceva la care să speri. Astăzi aleg să am ceva de făcut, ceva de iubit, ceva la care să sper.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu sunt eu. Mă iubesc pentru ceea ce sunt, mă accept pentru cine sunt. Începând de acum construiesc cea mai frumoasă relație cu mine însămi.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: În inima mea există afecțiune, bunătate, compasiune și iubire, așa că îi ofer posibilitatea să ofere cea mai sinceră iubire oamenilor din jur.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu vreau nimic mai mult. Am tot ce am nevoie chiar în acest moment. Sunt fericită. În sufletul meu este bucurie.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai alerg pe acest drum. Nu mai încerc să ajung mai repede la destinație. Nu mă mai grăbesc nicăieri. Este suficient să fac tot ce îmi stă în putință.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să simt că trăiesc liber, să fiu inspirată de tot ce se întâmplă în jurul meu și să lupt pentru ceea ce îmi doresc. Aleg să fac un pas mic, dar important, către împlinirea visurilor mele.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învăța lecții importante, de a o lua de la capăt, de dată această cu o nouă mentalitate.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Am curajul de a face schimbarea la care visez. Toate visurile mele se vor împlini atunci când voi face un pas micuț în față. Îndrăznesc și lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nimeni nu este responsabil pentru viața pe care o duc. Eu țin frâiele vieții mele. Eu îmi creez propria realitate prin acțiunile și gândurile mele. Eu dețin controlul asupra propriei vieți.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai aștept să îmi pice din cer. Puterea este în mâinile mele. Sunt singura responsabilă pentru fericirea mea, pentru liniștea mea.

foto main Anton27, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.