Setari Cookie-uri

15 Adevăruri dure pe care trebuie să le auzi pentru că îți vor schimba viața în bine

Totul devine puțin inconfortabil în momentul în care trebuie să te schimbi. Aceasta este doar o parte a procesului de creștere. Lucrurile se vor îmbunătăți pe parcurs, așa că învață să ai răbdare. 

1. Când auzi doar ceea ce vrei să auzi, nu asculți cu adevărat. Ascultă și ce nu vrei să auzi pentru că doar așa poți crește.

2. Fantezia cu privire la alte vremuri și locuri este incredibil de periculoasă. Nu te agăța prea mult de trecut și nu visa prea tare la viitor deoarece poți pierde adevărata valoare și frumusețea de aici și de acum. Nu trăi în întregime în capul tău, nu îți rata singură viața.

3. De prea multe ori pierzi timp prețios așteptând să apară momentul ideal. Însă acesta nu se va întâmpla niciodată. Cărările se fac mergând, nu așteptând.

4. Nu te vei simți niciodată atât de încrezătoare pe cât ți-ai dori să te simți. Nu mai crede că ar trebui să fii într-un fel anume pentru a face pasul următor. Prin faptul că faci acel pas reușești să construiești încrederea în tine.

Citește și:

5. Dacă le permiți, distragerile nu îți vor permite să trăiești cu adevărat. Analizează-ți viața, află cum îți petreci timpul și elimină acele distrageri.

6. Nu te neglija. Nevoile tale contează, nu le ignora. Ai grijă de tine. Trebuie să faci ceea ce este mai bine pentru tine și viața ta, nu ceea ce vor alți oameni. Nu există nimic egoist în grija de sine și iubirea de sine.

7. Răspunsul tău este întotdeauna mai puternic decât circumstanțele tale. O mică parte din viața ta este decisă de circumstanțe complet incontrolabile, în timp ce majoritatea vieții tale este decisă de răspunsurile tale. Unde ajungi în cele din urmă depinde în mare măsură de modul în care ai răspuns la întâmplările din viața ta.

8. Totul devine puțin inconfortabil în momentul în care trebuie să te schimbi. Aceasta este doar o parte a procesului de creștere. Lucrurile se vor îmbunătăți pe parcurs, așa că învață să ai răbdare.

Citește și:

9. Obiceiurile noi și bune nu se formează peste noapte. Ai nevoie de aproximativ 66 de zile pentru a forma un obicei în viața ta.

10. Uneori este mai bine să renunți fără să mai găsești motivul din spatele întâmplării. Acțiunile și comportamentul vorbesc cel mai mult. Ai încredere în semnele pe care le-ai primit și mergi mai departe cu viața ta.

11. Dacă joci rolul de victimă, întotdeauna vei fi văzută precum o victimă. Viața nu este corectă, însă asta nu înseamnă că trebuie să lași trecutul să îți definească viitorul și momentul prezent. Nu te lăsa prinsă în furtuna lucrurilor pe care nu le poți controla.

12. Viața nu îți oferă întotdeauna circumstanțele pe care ți le dorești. Ea îți oferă circumstanțele de care ai nevoie pentru a învăța, a crește și a iubi.

Citește și:

13. Cele mai grele provocări ale tale te vor învăța cele mai bune lecții. Există o oportunitate în fiecare situație dificilă de a înțelege mai profund și de a îți îmbunătăți viața.

14. De cele mai multe ori stresul este auto-provocat. Iar cea mai puternică armă pe care o ai împotriva stresului este capacitatea de a alege un gând în detrimentul altuia. Învață să îți controlezi gândurile înainte ca gândurile să te controleze.

15. Mintea ta va produce mereu gânduri negative. Scopul nu este să scapi de toate gândurile negative - ci să schimbi modul în care răspunzi la ele. Ești mai puternică decât mintea ta.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.