Setari Cookie-uri

Badshah, J Balvin si Tainy lanseaza single-ul 'Voodoo'

Cântărețul, rapperul, producătorul, antreprenorul și superstarul din India, Badshah, colaboreaza cu J Balvin, pentru un viitor hit internațional - "Voodoo”. 

Un imn trilingv – hindi, spaniolă și engleză – produs de producătorul / artistul de top, Tainy (care a produs hituri pentru Bad Bunny, Shawn Mendes, Camila Cabello, Anuel, Rosalía, Daddy Yankee), tema supranaturală a cântecului "Voodoo" se reflectă în videoclipul plin de efecte vizuale.

Badshah este gata sa cucereasca publicul international și a avut misiunea de a duce Desi-Pop-ul la nivel global, unind culturile indiene și occidentale prin ritmuri adorate și hook-uri care transcend limbajul.

Născut în Delhi, Badshah este cel mai de succes artist muzical din India, din generația sa, care a generat peste 15 miliarde de streamuri în întreaga lume, a susținut peste 700 de spectacole live și a devenit un ambasador global. El este unul dintre puținii artiști care au 18 melodii cu peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Voodoo” marchează prima colaborare dintre Badshah și J Balvin. „J Balvin este ca un idol pentru mine”, spune Badshah. „El a făcut ceea ce am încercat eu să fac în propriul meu spațiu, iar felul în care și-a făcut un drum în ciuda limbajului, în ciuda șanselor, m-a inspirat cu adevărat.”

Un mozaic atrăgător de influențe internaționale și referințe din altă lume, „Voodoo” surprinde sufocarea, pericolul și disperarea de a fi îndrăgostit. Estetica single-ului este egalată de videoclipul muzical, care prezintă coregrafii clare și o ceremonie complicată, la lumina lumânărilor, care invocă spiritele.

„Unul dintre multele motive pentru care am fost atras să creez muzică este pentru că este universală. Leagă oamenii în ciuda barierelor lingvistice. Badshah și Tainy sunt artiști extraordinari, iar această colaborare este doar un alt exemplu al modului în care suntem capabili să unim oameni din culturi diferite pentru a găsi un teren comun și o atmosferă împreună”, a spus J Balvin.

„Voodoo” urmează cel mai recent EP al lui Badshah, Retropanda - Partea 1, care a fost lansat luna trecută. Setul de patru melodii include hiturile „Tabahi” și „Jugnu”, care până acum au acumulat peste 290 de milioane de vizualizări combinate pe YouTube și peste 47 de milioane de stream-uri pe Spotify. Hitul viral din 2021 al lui Badshah, "Bachpan Ka Pyaar", are peste 415 milioane de vizualizări pe YouTube în aproximativ 8 luni.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.