Setari Cookie-uri

30 Aprilie, cea mai importantă zi a primăverii. Luna Neagră și Eclipsa de Soare ne transformă viețile.

30 Aprilie este ziua care marchează un fenomen astronomic rar: O lună neagră ce nu poate fi văzută. Luna Neagră este a doua lună nouă care apare într-o luna calendaristică. 

În ziua de 30 aprilie vom avea parte de un eveniment rar și important pe cerul colorat în pastelurile primăverii: Luna Nouă este a doua lună nouă a lunii calendaristice și aduce cu ea o energie incredibilă, în timp ce eclipsa de soare anunță începutul unui capitol plin de schimbări masive.

După o lună în care am fost sub influența Berbecului nerăbdător, Universul ne spune să ne pregătim să intrăm în vibrațiile calme ale Taurului.

În toată această perioadă există o putere divină asupra noastră ce ne determină să credem în noi mai mult ca oricând. Avem ocazia să profităm de oportunități apărute și să ne schimbăm viețile. Mai mult, Pluto este în retrograd pe 29 aprilie - în mod clar cerul vrea să știm că viața s-ar putea schimba într-un mod fundamental pe acest final de lună.

Citește și:

30 Aprilie: zi incredibil de importantă pentru noi toți

30 Aprilie este ziua care marchează un fenomen astronomic rar: O lună neagră ce nu poate fi văzută. Luna Neagră este a doua lună nouă care apare într-o luna calendaristică.

foto Michal Ninger, Shutterstock

Ce înseamnă Luna Neagră?

În timp ce o lună plină apare atunci când partea care este orientată către Pământ este complet iluminată de lumina Soarelui, o lună nouă apare atunci când partea cu fața către Pământ este complet acoperită de umbră. În general, o dată la 3 ani, două luni noi apar într-o singură lună calendaristică. Nu am mai avut o Lună Neagră din august 2020.

Cum ne va influența ziua de 30 aprilie: Eclipsă de Soare și Luna Nouă în zodia Taur

De două ori pe an, un set de eclipse de lună și de soare (acestea apar întotdeauna în pereche) strălucește o lumină deasupra sufletelor noastre și servește la corectarea cursului vieții în cazul în care ne simțim pierduți pe drumul pe care mergem.

Citește și:

Eclipsele de Lună reprezintă, de obicei, un moment foarte bun pentru a renunța la tot ce înseamnă vechi, în timp ce eclipsele de soare simbolizează un nou început și un nou capitol.

Ce înseamnă eclipsa în zodia Taur? Câteva caracteristici importante pe care ar fi bine să ne axăm în această perioadă:
- stabilitate;
- securitate;
- nevoi materiale;
- recunoștință.

Schimbări de energie în timpul eclipsei de soare

În timpul unei eclipse de soare, Soarele este temporar mascat de Lună. Astrologic vorbind, Soarele este identitatea noastră de sine, sănătatea și vitalitatea noastră. Universul ne sfătuiește ca în această perioadă să ne așteptăm la o scufundare temporară în capitole intense ale vieții noastre. Indiferent de zodia în care ne-am născut, această perioadă ne determină pe toți să căutăm adevărul din interior.

Citește și:

Eclipsele de soare deschid capitole noi. Ele vin cu momente imprevizibile, cu noutate, cu schimbări neașteptate. Cel mai bine ar fi să așteptăm să vedem care este planul pe care Universul îl are pregătit pentru noi. Nu este recomandat să intervenim deoarece nu facem altceva decât să pierdem timp prețios luptând împotriva destinului scris.

Cu cât avem mai multă răbdare, cu atât ne va fi mai ușor să acceptăm ceea ce trăim, să ne obișnuim cu transformarea de care avem parte și să ne adaptăm la noua viață. Universul lucrează pentru binele nostru - este momentul să înțelegem acest lucru. Dacă ușile nu se deschid, atunci nu sunt destinate pentru noi.

30 Aprilie: Ziua în care ne detașăm de tot

Universul ne forțează să ne eliberăm de ceea ce nu ne mai servește. Sinele superior este cel mai important în acest sezon. În timp ce finalurile bruște sunt grele, trebuie să înțelegem că viața nu este niciodată liniară... și nici ușoară. Valurile ei ciclice ne reamintesc că noi începuturi magice ne așteaptă. Acesta este doar un capitol ce se încheie... și de aceea trebuie să ne pregătim pentru un altul - nou, interesant, frumos, plin de provocări și de lecții minunate.

Citește și:

foto main Romolo Tavani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.