Setari Cookie-uri

1 Mai Nebun: Voltaj lansează un single vesel care pune în prim plan distracția și buna dispoziție

Voltaj dă startul sezonului estival cu o piesă catchy, fresh și în ton cu vibe-ul de vară: „1 Mai Nebun”.

comunicat de presa: Compus de către Ciprian Porumbescu alături de Voltaj și Maria Rantes, prin „1 Mai Nebun”, trupa cântă refrenul vieții libere și fără griji. Un single vesel, cu multă energie, care pune în prim plan distracția și fantezia unui weekend liber care s-ar putea repeta la nesfârșit, „1 Mai Nebun” se va ține pe repeat.

„În fiecare an, atmosfera de 1 mai e una aparte, lumea e dornică de distracție și de mers la mare după o lungă perioadă de frig. Această piesă e adânc întipărită în noi, în copilăria noastră și întotdeauna ne-a dat o stare bună, chiar dacă inițial, în perioada comunistă, mesajul era cu totul altul. Scrisă de Ciprian Porumbescu, muzica ei îți dă o stare bună, de primăvară și veselie. În contextul actual, cred că avem nevoie de o astfel de stare și tocmai de aceea ne-am gândit că o adaptare ar aduce buna dispoziție în rândul celor care o ascultă", povestește Călin Goia.

Citește și:

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie trupa a cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale, iar de 1 Iunie trupa a lansat „Copile”, o piesă prin care trebuie să ne amintim cu toți că suntem copii și că ne putem bucura la fel ca cei mici. Între 3-5 decembrie, Voltaj a susținut mai multe concerte, atât în Toronto, cât și în Montreal, iar de Crăciun a lansat „Anotimpuri”, o colaborare cu Vali Sterian, regretatul muzician, cântăreț și compozitor român de muzică folk și rock.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.