Setari Cookie-uri

Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna mai 2022

Astrologie: Află care este mantra zodiei tale pentru luna mai a acestui an.

Luna mai a anului 2022 este una foarte importantă pentru astrologie. Pe măsură ce înaintăm în ea, ne dăm seama cât de influențați suntem de momentele cosmice la care suntem martori. Sezonul Taurului lent și constant, pasionat de rutină, domină cea mai mare parte a lunii noastre, iar sezonul Gemenilor plini de entuziasm și dornici de aventură ne scot din zona de confort și ne transformă viețile.
Vrei să știi care este mantra de care ai nevoie pentru această lună? Atunci citește în continuare.

Iată care este mantra zodiei tale pentru luna mai 2022:

Horoscop mai 2022 zodia Berbec

Mantra zodiei tale pentru această lună: Nu îmi mai grăbesc destinul. Învăț să fiu în pace cu mine. Sunt în conexiune cu Universul întreg. În adâncul ființei este un centru infinit de liniște, precum un lac de munte, adânc și limpede.

Citește și:

Horoscop mai 2022 zodia Taur

Mantra zodiei tale pentru această lună: Aceasta este luna în care evoluez cel mai mult. Ies din zona de confort. Sunt deschisă schimbărilor! Fiecare moment reprezintă o oportunitate nouă și extraordinară să fiu mai mult din ceea ce sunt cu adevărat.

Horoscop mai 2022 zodia Gemeni

Mantra zodiei tale pentru această lună: Preiau frâiele vieții mele. Învăț că pentru a face o schimbare cu adevărat importantă în viață, nu trebuie să permit nimănui să fie responsabil pentru mine. Nu mai permit nimănui să îmi domine emoțiile.

Horoscop mai 2022 zodia Rac

Mantra zodiei tale pentru această lună: Mă eliberez de trecut, iertându-mă pe mine şi iertându-i şi pe ceilalți. Iertarea este răspunsul la aproape toate problemele. Iertarea este un dar pentru mine. Iert şi mă eliberez.

Citește și:

Horoscop mai 2022 zodia Leu

Mantra zodiei tale pentru această lună: Pentru a înţelege totul trebuie să iert totul. Învăț să îmi eliberez sufletul și inima de toate emoțiile și sentimentele dificile. Învăț să las trecutul în spate și să merg mai departe cu viața mea. Învăț să fiu fericită acum.

Horoscop mai 2022 zodia Fecioară

Mantra zodiei tale pentru această lună: Am o energie fabuloasă care mă ajută să mut munții din loc. Pe măsură ce orele trec, energia mea rămâne cu mine, iar eu sunt din ce în ce mai creativă, fericită și entuziastă să îmi pot îndeplini visurile. Energia mea atrage numai lucruri bune în viața mea.

Horoscop mai 2022 zodia Balanță

Mantra zodiei tale pentru această lună: Iubesc viața și sunt în armonie cu ea. Chiar dacă anxietatea și frică mă încearcă în acest moment, știu că am controlul asupra minții mele. Mă îndrept cu seninătate către pacea minții.

Citește și:

Horoscop mai 2022 zodia Scorpion

Mantra zodiei tale pentru această lună: Lumea mea este o abundență de iubire, încredere și compasiune. Lumina mea strălucește cu putere și încredere în noapte, împrăștiind orice întuneric care m-ar putea cuprinde vreodată.

Horoscop mai 2022 zodia Săgetător

Mantra zodiei tale pentru această lună: Mă accept pentru ceea ce sunt. Sufletul meu merită iubire. Inima mea merită înțelegere. Eu merit încredere. Eu merit fericire pură.

Horoscop mai 2022 zodia Capricorn

Mantra zodiei tale pentru această lună: Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea. Toate legăturile pe care le am cu oamenii din jurul meu sunt bazate pe dragoste.

Horoscop mai 2022 zodia Vărsător

Mantra zodiei tale pentru această lună: Valorez atât cât mă apreciez. Astăzi promit să mă iubesc pentru ceea ce sunt, să îmi accept defectele, să fiu eu însămi într-o lume plină de măști.

Citește și:

Horoscop mai 2022 zodia Pești

Mantra zodiei tale pentru această lună: Sunt responsabilă pentru tot ceea ce fac. Eu îmi creez destinul și aleg să schimb lucrurile pentru mai bine. Lupt pentru ceea ce îmi doresc și nu renunț până când nu voi reuși să îmi îndeplinesc visurile.

foto main Oksana Alekseeva, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.