Setari Cookie-uri

Ținuta zilei: Idei de outfit-uri pentru primăvara-vară

Acestea sunt piesele care vor domina tendințele anului 2022.

Să vină sezonul cald cu ce are el mai frumos. Într- lume aflată într-o continuă schimbare, în care nimic nu va mai fi la fel, este momentul să ne îndreptăm atenția asupra simplității și să știm ce ne reprezintă cu adevărat. Noua colecție Tommy Hilfiger este una cu adevărat specială, cu piese atemporale și unice, perfecte pentru a fi purtate în orice moment al zilei.

Misiunea Tommy Hilfiger pentru acest sezon este de a redefini termenul "prep" cu detalii sport-originale. Într-o perioadă în care tendințele modei sunt din ce în mai schimbătoare, provocarea brandului este de a echilibra nostalgia cu atingeri complet moderne.

Sunset Tribe, colecția Primăvară 2022, este puternic influențată de paradis, de verdele din Hawaii, de detaliile surfului și se combină cu stilul universitar ce se regăsește în ADN-ul brandului.

Citește și:

Poate că cel mai modern aspect despre noua viziune Hilfiger cu privire la stilul prep este spiritul său mereu tânăr. În noua colecție găsim piese vestimentare în palete tropicale, din țesături ușoare și imprimeuri tie-dye.

Tommy Hilfiger continuă misiunea sustenabilitii folosind denim obținut din bumbac 100% reciclat și denim din cânepă, următorul material important sustenabil. Certificați de Fundația Ellen MacArthur, blugii creați urmând principiile reciclării îndeplinesc cele mai înalte standarde de circularitate din industrie.

Piesele vestimentare din această colecție sunt creații unice ce exprimă libertate, dorința de viață, independență, schimbare, transformare și ce sfidează timpul și spațiul, fiind adevărate elemente de bază din garderoba fiecărei persoane.

Citește și:

Dacă te întrebi ce modele ne-au cucerit, îți prezentăm o listă de shopping cu cele mai iubite variante:

1. Jeans high rise tapered classics

Un model clasic ce poate fi asortat în zeci de combinații și care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Aceștia pot fi purtați atât cu cămăși, cât și cu tricouri sau hanorace, cu sneakers, espadrile sau sandale, și adaugă întotdeauna un plus de feminitate ținutei complete.

Jeansii pot fi comandati de aici

2. Bluza relaxed scarf print

Adaugă o notă de culoare ținutei cu această bluză într-o croială relaxată confortabilă, finisată cu un imprimeu floral îndrăzneț. Pentru un outfit de zi, dar care să nu îți compromită stilul, alege să o porți cu jeanși albi și asortează și un trench pastelat. Confortul nu a arătat niciodată mai bine.

Citește și:

Bluza poate fi comandata de aici

3. Trench lyocell

Nuanțele pastelate rămân preferatele stiliștilor în sezonul cald. Dacă vrei să investești într-un trench care îți va fi drag ani întregi, atunci acesta este modelul potrivit pentru ține.

Având o lungime perfectă, cu reveruri crestate și buzunare în unghi, în talie, trench-ul este ușor de asortat și perfect pentru orice moment al zilei. Cureaua în talie ajută la accentuarea taliei și adaugă un plus de eleganță ținutei complete.

Trench-ul poate fi comandat de aici

În clipul de mai jos ți-am pregătit un outfit cu piesele noastre preferate din noua colecție Tommy Hilfiger.

Descoperă produsele în magazinele selecționate Tommy Hilfiger din București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Mega Mall București, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu și pe Magazin Online Oficial | Tommy Hilfiger® Romania

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.