Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 9-15 mai

Horoscop săptămânal 9-15 mai. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii mai.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Trăiesc pentru aici și acum. Nu mă pot bucura de prezent dacă mă tot mustrez pentru ce s-a întâmplat în trecut sau mă gândesc la ce mă așteaptă în viitor.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Lucrurile sunt așa cum sunt. Învăț să nu mai fac comparație, să accept ceea ce mi se întâmplă, să îi permit destinului să îmi arate calea și să mă bucur de această călătorie.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Scopul meu nu este să caut iubirea, ci să încerc să dărâm toate zidurile pe care le-am construit în jurul inimii mele pentru a mă feri de ea. Îi permit sufletului să fie fericit.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi acord timp să cresc, să experimentez, să trăiesc, să mă bucur de viață așa cum este ea. Îmi acord timp să fiu cum vreau să fiu, să mă pun pe primul loc și să fac ce îmi dictează sufletul.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă las pe mâinile Universului. Învăț să accept drumul meu și să îmbrățișez această călătorie pentru că aceasta este cea potrivită pentru mine.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să mă iubesc pe mine. Cu bune și cu rele. Cu calități și cu defecte. Învăț să fiu egoistă și să mă pun pe primul loc. Învăț să am grijă de inima mea.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să fac o schimbare. Aleg să mă reinventez. Nu îmi este teamă să încep să fiu mai atentă la ce îmi doresc în viață și să iau decizii pentru un viitor mai frumos.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă trezesc cu zâmbetul pe buze. Sunt recunoscătoare pentru viața pe care o am și pentru ceea ce trăiesc. Inima mea este fericită, iar sufletul îmi este liniștit.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Îi permit intuiției să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg în viață. Mă las ghidată de suflet în timp ce mă bucur de această călătorie.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de lucrurile de care nu mai am nevoie. Le permit acestora să iasă din viața mea astfel încât să fac loc lucrurilor noi care pot aduce și mai multă fericire în sufletul meu.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă concentrez asupra visurilor mele. Am încredere în intuiția mea și trăiesc o viață curajoasă.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Viața mea nu are limite. Mulți oameni se limitează la ceea ce cred că pot face. Pot merge atât de departe cât mă lasă propria minte. Pot obține ceea ce cred. Îmi pot împlini visurile. Totul ține doar de mine.

foto main Elena Barenbaum, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.