Setari Cookie-uri

ADDA lanseză 'Altcineva'

ADDA lansează cea de a șaptea piesă de pe albumul „Fata din Diamant”, o melodie și un videoclip foarte personal, ce redă atât prin versuri și muzică, cât și prin imagini vulnerabilitatea unei femei în fața iubirii.

comunicat de presa: Compusă de către ADDA alături de Georgian Idriceanu, „Altcineva” prezintă povestea unei femei sensibile și în același timp rănite de cel pe care l-a iubit, dar care a ales să nu mai facă parte din povestea lor. Protagonistă în propriul clip, ADDA pune în fiecare vers pe care îl cântă emoție, iar videoclipul alb-negru reprezintă antiteza sentimentelor pe care artista o trăiește.

„«Altcineva» face parte din povestea fetei din diamant. Și descrie starea de vulnerabilitate. De durere și dor. În același timp de nesiguranță și de slăbiciune, pentru că ea pasează mingea în terenul lui. Neputand să ia o decizie, cumva, îl roagă subtil pe el să o facă. Să-i dea încă un motiv să îl urască, deși are deja suficiente, dar nu le mai vede pentru că îl iubește prea mult", spune ADDA despre povestea din spatele versurilor celei mai noi piese ale sale.

Citește și:

„Tramvaiul 23″, „Tramvaiul sfârșitului”, „Lasă-mă să mor” (alături de Nosfe), „Să nu-mi iei trandafiri”, „Paranoia”, dar și „Du-te la ea”, sunt o parte dintre single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic „Fata din Diamant”, alături de alte cinci piese noi. Cel mai nou album al artistei, format din 11 single-uri statement, este deja disponibil online și urmează să fie lansat și în format fizic.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.