Setari Cookie-uri

Pe 10 mai Jupiter a intrat în Berbec. Am așteptat peste 10 ani pentru a debloca fluxul abundenței din Univers

Schimbări intense în Cosmos. Universul ne spune să ne punem centurile și să ne pregătim pentru o călătorie plină de surprize, de aventură, de schimbări interesante și de transformări ce ne vor da peste cap toate planurile. 

Pe 10 mai 2022 Jupiter a tranzitat prin Berbec, un semn de foc. Această mișcare este una extrem de importantă, ultima dată când am avut parte de același tranzit a fost în anul 2010.

Jupiter a avut nevoie de 12 ani pentru a se întoarce la primul semn al zodiacului, iar acest lucru înseamnă vremuri interesante pentru noi toți, cu schimbări frumoase, capitole noi și oportunitatea abundenței. Jupiter este, la urma urmei, planeta supremă a abundenței.

Sunteți pregătiți pentru niște vești cu adevărat frumoase?

foto Dotted Yeti, Shutterstock

Plin de bunăvoință și cu o dorință incredibilă de a dărui, când Jupiter intră în acțiune, ușile oportunității se manifestă în fața ochilor noștri în timp ce Universul ne răsfață cu tot ce este mai bun.

Citește și:

De ce tranzitul lui Jupiter în Berbec este atât de important?

Jupiter în Berbec va aduce schimbări masive atât la nivel personal, cât și pe celelalte planuri ale vieții.

Berbecul, primul semn al zodiacului, este condus atât de energia cardinală, cât și de foc. Această zodie îndrăzneață, dinamică și energică este prima care influențează frumos și inspiră curaj. În această perioadă vom ajunge să ne minunăm de puterea pe care o vom avea și de cheful nostru de schimbări, de entuziasmul și pasiunea cu care vrem să creștem, să ne dezvoltăm și să luptăm pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Berbecul este cel care vede că ceva trebuie făcut, cel care are o viziune care trebuie transformată în realitate și care nu renunta - face pași importanți pentru a își împlini visurile.

Citește și:

Condus de Marte, acest semn are o abundență de energie cu care alte semne nu prea pot ține pasul. Berbecul este stăpânul inițierii, al schimbărilor, al poftei de viață, al transformării.

Atunci când Jupiter se mută în Berbec, ne putem aștepta că toate aceste calitățile dinamice să ne influențeze într-un mod pozitiv. Jupiter extinde orice atinge, această planetă binevoitoare ajutându-ne să avem cât mai multe experiențe interesante, să descoperim cât mai multe lucruri noi și să ne transformăm în cea mai bună versiune a noastră.

Temele puternice pentru această perioadă: optimismul, creșterea interioară și înțelepciunea.

Jupiter în Berbec: Sfatul Universului pentru toate zodiile: Așteptați-vă la schimbări.

Citește și:

Totul arată bine pe hârtie și, în cele din urmă, influența lui Jupiter va aduce doar bine în viața noastră. Suntem cu adevărat binecuvântați în perioada acestui tranzit.

Cu toate acestea, lucrurile bune nu vin întotdeauna ușor. Pentru că noul să își facă loc, vechiul trebuie curățat, eliminat. În această perioadă, este posibil să descoperim că viața noastră se schimbă drastic:

- vechile relații dispar pentru a face loc altora noi;

- putem renunța la cariera actuală pentru a începe un drum nou profesional;

- ne putem schimba locuința;

- putem renunța la toxicitatea din jurul nostru pentru a face loc optimismului și fericirii adevărate.

Întotdeauna este greu să acceptăm schimbările, să dăm pagina, să ne luăm rămas bun. Însă, în esență, aceste momente se întâmplă pentru că Jupiter are nevoie să îi oferim spațiul necesar pentru a aduce cu el numai lucruri bune în viațanoastră - oportunități, oameni, transformări, visuri împlinite.

Citește și:

Având în vedere că Jupiter în Berbec domină o mare parte a anului 2022 (acesta va rămâne așa până în mai 2023), depinde de Univers dacă aceste oportunități vor fi bruște și neașteptate. Totul va merge într-un ritm mai rapid și este posibil că, din când în când, să avem idei noi, proaspete care, puse în aplicare, să ne ducă pe un drum cu adevărat interesant în viață.

Acesta este un moment foarte bun pentru a construi noi relațîi și a ne lansa în noi afaceri. Jupiter extinde calitățile de conducere ale Berbecului, iar oamenii oamenii sunt mult mai sociabili și dornici de a interacționa, de a afla povești și de a crea conexiuni.

Profitați de acest tranzit minunat pentru că este unul cu adevărat magic.

foto main AddOuts, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.