Setari Cookie-uri

13 Semne că este speriat de cât de mult îi place de tine

13 Lucruri pe care un bărbat le face doar atunci când este speriat de ceea ce începe să simtă pentru femeia cu care este.  

Dacă ești la începutul relației și vrei să afli dacă îi place sau nu de tine, atunci încearcă să fii atentă la aceste semne pentru că îi dau de gol sentimentele:

1. Îl prinzi uitându-se la tine cu acea privire diferită... și face asta numai atunci când crede că nu îl poți vedea.

2. După ce aveți o discuție semnificativă, lungă și intimă despre viețile voastre (de care se bucură complet în acel moment), simți că se distanțează de tine - și face acest lucru pentru că își da seama că a renunțat la măști, a fost vulnerabil în fața ta și îi este teamă de ce ar putea urma.

3. Uneori își schimbă intențiile și nu știi ce să mai crezi (însă niciodată nu se poartă urât cu tine). Motivul - a fost rănit în trecut și îi este frică să mai iubească. Îi este frică să își mai pună inima pe tavă.

Citește și:

4. Se comportă bizar atunci când vorbește despre viitor... însă, judecând după felul în care se poartă cu tine, îți demonstrează că nu intenționează să fugă nicăieri. Din contră, prin acțiunile lui îți dovedește că visează la un viitor alături de tine.

5. Te cunoaște foarte bine. Știe cine ești cu adevărat și vrea să afle cât mai multe lucruri despre tine.

6. Chiar dacă nu te-a numit niciodată partenera lui de viață, a avut grijă să faci parte din viața lui personală foarte repede. Tuîi cunoști deja toți prietenii și membrii familiei. Mai mult, aceștia se poartă ca și cum ai fi deja parte din grup/ din familie.

7. Permite acțiunilor să vorbească în numele lui. Nu îți spune că îi este dor de tine și nu a rostit până acum acel "Te iubesc", însă face tot ce îi stă în putință pentru a îți arăta cât de mult îi pasă de tine și cât de importantă ești pentru el.

Citește și:

8. În momentele de tăcere, în care sunteți apropiați și vă priviți unul pe celălalt în ochi, devine nervos și întrerupe contactul vizual. Motivul? Se sperie de ce simte atunci inima lui.

9. Vrea să petreacă tot mai mult timp alături de tine.

10. Simți că mereu ar avea ceva să îți spună, însă se abține.

11. Încearcă să te țină la distanță pentru că nu vrea să mai sufere, însă nu poate să facă asta. Își dă seama cât de mult își dorește să fie cu tine și singur se apropie și mai mult de tine.

12. Face tot posibilul să fii fericită. Este atent la nevoile tale și mereu încearcă să îți facă viața mai ușoară.

13. Când se uită la tine, îți zâmbește în cel mai frumos mod posibil. Motivul? În mintea lui își spune că este fericit pentru că a întâlnit o femeie ca tine. Se simte cel mai norocos bărbat din lume.

Citește și:

foto main Dean Drobot, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.