Setari Cookie-uri

Furtună in Cosmos. Mercur în Retrograd ne transformă total. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Vrei să afli care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte? Atunci îți recomandăm să citești în continuare: 

Al doilea Mercur retrograd din 2022 este unul dintre cele mai puternice evenimente din acest an, cu impact incredibil asupra tuturor zodiilor. Acesta va fi ultimul Mercur Retrograd în Gemeni pentru mulți ani de acum înainte, iar Universul ne sfătuiește să ne pregătim pentru o perioadă plină de provocări neașteptate, ce ne vor scoate din zona de confort, ne vor da viața peste cap, ne vor transforma și ne vor învăța lecții atât de dure încât nu le vom uita niciodată.

Vrei să afli care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte? Atunci îți recomandăm să citești în continuare:

Horoscop Berbec

Analizează cu atenție lucrurile înainte de a spune ceva

Cu toții știm că Mercur retrograd se joacă nu doar cu mintea noastră, ci și cu modul în care ajungem să interacționăm cu oamenii din jurul nostru și cu ceea ce spunem. Universul te sfătuiește să fii foarte atentă la cum alegi să te exprimi. Analizează cu mare atenție lucrurile înainte de a spune ceva deoarece este posibil să rănești fără să vrei persoanele dragi.

Citește și:

Citeste si MERCUR ÎN RETROGRAD. CUM SĂ FACEM FAȚĂ CELEI MAI NEGRE PERIOADE DIN AN?

Horoscop Taur

Ascultă cu adevărat ce îți spune sufletul

Comunicarea dintre mintea și sufletul tău trebuie să se îmbunătățească în această perioadă. Nu te grăbi în decizii, nu este un moment tocmai bun pentru a face schimbări importante. În schimb, încearcă să îți asculți inima și să te lași condusă de intuiție în viața de zi cu zi.

Horoscop Gemeni

Nu uita să ai încredere în tine

Este posibil ca în această perioadă să îți dai seama că ești blocată într-un capitol nu tocmai frumos. Indiferent de ce spun oamenii din jurul tău, alege să ai încredere în tine și să îți asculți intuiția. Pune-ți întrebările potrivite și caută răspunsuri în sufletul tău. Alege cu inima.

Citește și:

Horoscop Rac

Caută energie în activitățile care îți pun zâmbetul pe buze

Este posibil să te simți foarte obosită și să nu mai dai randamentul cu care erai obișnuită. Astrele îți spun că este momentul să faci o pauză de la viața profesională și să încerci să cauți energia aia frumoasă în activitățile care îți pun zâmbetul pe buze. Îndreaptă-ți atenția asupra hobby-urilor și pasiunilor tale.

Horoscop Leu

Nu grăbi procesul vindecării

Ești destul de dornică să închizi capitole dureroase pe plan sentimental și să mergi mai departe cu viața ta. Chiar și așa, nu grăbi procesul vindecării. Nu te arunca ușor în brațele altor oameni. Permite-ți să fii doar tu cu tine, să te redescoperi, să îți dai seama cine ești și ce îți dorești cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Renunță la încăpățânare

Pentru ca lucrurile să meargă bine între tine și oamenii din jurul tău, trebuie să înveți să faci compromisuri. Încearcă să renunți la încăpățânare, să fii maleabilă, să vorbești deschis despre ceea ce simți și, în același timp, să asculți cu adevărat ce au cei dragi să îți spună. Lucrează mai mult la relațiile personale.

Horoscop Balanță

Învață să trăiești în prezent

Universul îți spune că acesta este un moment extraordinar pentru a te reconecta cu tine însăți, cu momentul prezent și pentru a învăța să încetinești lucrurile și să trăiești aici și acum. Viața ta se întâmplă chiar în acest moment, nu îți mai face griji pentru viitor pentru că nu știi ce îți rezervă destinul.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Nu te bloca în detalii

Este posibil să îți lipsească energia și motivația pentru a îți continua drumul în viață sau pentru a face schimbări importante, așa că parcă rămâi blocată pe loc. Nu te poți opri din această călătorie, nu te bloca în detalii, nu te pierde în probleme. Concentrează-te pe lucrurile care îți merg bine și luptă pentru ceea ce îți dorești, bucurându-te de fiecare victorie măruntă.

Horoscop Săgetător

Nimic nu se schimbă dacă tu nu te schimbi

Universul îți spune că în această perioadă trebuie să îți acorzi ție mai multă atenție. Dacă ești nemulțumită de viața ta, încearcă să îți dai seama unde sunt problemele care te deranjează astfel încât să le rezolvi. Nu uita că nimic nu se schimbă dacă tu nu te schimbi. Ia atitudine și ocupă-te de tot ce trebuie.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Nu grăbi viața

Dacă până acum ai mers cu viteza luminii, împlinindu-ți vis după vis, în această perioadă Universul aproape că te obligă să încetinești. Lecția pe care vrea să o înveți este următoarea: ratezi viața alergând după lucruri ce nu contează. Trebuie să fii recunoscătoare pentru ceea ce trăiești și să te bucuri de călătorie.

Horoscop Vărsător

Iartă trecutul pentru a merge mai departe cu viața ta

A venit momentul să îți vindeci sufletul cu adevărat. În această perioadă Universul te sfătuiește să faci pace cu trecutul, să ierți oamenii care ți-au greșit și să închizi capitolul astfel încât să faci pași mărunți către un viitor mai frumos. Va fi din ce în ce mai bine, vei vedea schimbări în bine în scurt timp.

Citește și:

Horoscop Pești

Nu te teme să ieși din zona de confort

Această perioadă este foarte bună pentru a lucra mai mult la tine. Dacă ai un vis pe care vrei să îl vezi împlinit, atunci nu mai sta pe gânduri - analizează situația, fă-ți planuri, pune-ți în aplicare ideile și nu renunta până când nu ajungi acolo unde îți dorești. Ai încredere în tine.

foto main Elena11, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.