Setari Cookie-uri

16 mai: Eclipsa de Lună Sângerie ne aduce la o răscruce de drumuri. Destinul este in mâinile noastre

În ziua de 16 mai, la ora 7:14, va răsări pe cer o Lună Plină minunată. Aceasta este ultima Lună Plină a primăverii și ne poziționează la o răscruce de drumuri. Totul ține numai și numai de noi. 

Eclipsa Lunii Sângerie aduce un sfârșit emoționant care va dezvălui adevăruri importante despre evenimente majore din viață. Pentru prima dată în foarte mult timp, destinul este în mâinile noastre. Universul face un pas în spate și ne permite să alegem cu sufletul noul drum pe care vrem să mergem.

În ziua de 16 mai, la ora 7:14, va răsări pe cer o Lună Plină minunată. Aceasta este ultima Lună Plină a primăverii și ne poziționează la o răscruce de drumuri. Totul ține numai și numai de noi.

16 Mai: Eclipsă de Lună Sângerie

Eclipsa de Lună din ziua de 16 mai 2022 va fi o eclipsă totală, prima din cele două eclipse totale de Lună din acest an. Prin acest eveniment Universul ne spune că ne aflăm în fața unei răscruci în viața noastră. Eclipsa de luna din mai aduce un sfârșit emoționant, care va dezvălui secrete importante despre evenimente majore din trecutul și prezentul nostru.

Citește și:

Ce influență are Eclipsa de Lună asupra noastră?

Eclipsele de Lună sunt evenimente cosmice dinamice care activează nodurile lunare și aduc revelații în viața noastră. Cum aceasta se va întâmpla în Scorpion, clar va exista o dezvăluire profundă a temelor karmice care tratează subiecte precum puterea, controlul, securitatea și pofta trupească, înfluențându-ne să ne examinăm îndeaproape nevoile și dorințele de toate felurile.

În această perioadă Universul ne sfătuiește să ne revizuim valorile și modul în care controlul ne determină nevoia de securitate. Emoțiile și tensiunile ținute ascunse până acum pot ieși la iveală pentru a ne da peste cap planurile. În relația cu noi înșine rebuie să învățăm să avem mai multă încredere în noi și să credem ceea ce simțim în adâncul sufletului nostru, iar în relația cu oamenii din jur este important să renunțăm la măști astfel încât să fim autentici și să avem relații sănătoase, sincere și mature cu cei la care ținem.

Citește și:

La scară mare, cu siguranță aceasta va fi o perioadă cu adevărat interesantă. Puterea Cosmosului ne duce dincolo de realitate pentru a experimenta un sfârșit și o renaștere psihologică. Totul ține doar de noi - alegem să ne schimbăm sau rămânem în același punct al vieții noastre? Alegem evoluția sau ne închidem în continuare în zona de confort?

Sfatul Universului pentru toate zodiile:

Este momentul să învățăm cum să lucrăm eficient cu această energie pentru a ne elibera de tot ce nu ne mai folosește, pentru a înțelege cine suntem cu adevărat și pentru a lupta să devenim cea mai bună versiune a noastră. Trebuie să ne concentrăm asupra vieții prezente și să încercăm să construim ceva stabil și sigur pentru viitorul nostru. Sentimentele suprimate și focusul asupra emoțiilor negative provoacă un stres de care nu avem nevoie în aceste momente. De aceea este important să fim noi, așa cum suntem - fără măști, fără ziduri în jurul nostru. De asemenea, ar fi bine să folosim compasiunea și discernământul pentru a gestiona toxicitatea din viața noastră.

Citește și:

foto main Romolo Tavani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.