Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 16-22 mai ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 16-22 mai. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la grija zilei de mâine

Nu te mai concentra atât de mult pe viitor. Momentul care contează (și singurul care există) este cel prezent. AICI și ACUM se întâmplă viața ta, așa că învață să te eliberezi de grijă zilei de mâine și să te bucuri de viață așa cum este ea.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la a îți face prea multe planuri

Nu te mai gândi la viitor pentru ca pierzi multe. Trăiește în prezent pentru ca aici este viata ta. Este momentul să nu îți mai faci atât de multe planuri pentru ce s-ar putea intampla și să te concentrezi asupra vieții tale prezente - acum poți fi fericită, nu mâine.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la a mai lupta împotriva destinului

Îți este foarte dificil să renunți la control, să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Unele schimbări par negative la suprafață, dar curând vei realiza că a fost creat spațiu în viața ta astfel încât ceva nou să apară.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Știu că doare, dar dacă nu o accepți astfel încât sufletul tău să poată merge mai departe, nu vei depăși niciodată această etapă și vei rămâne prinsă într-o furtună de stări dureroase și emoții negative. Renunță puțin cate puținla durere și continuă-ți drumul în viață.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la teama pe care o ai cu privire la necunoscut

Citește și:

Treci printr-o perioadă plină de schimbări, însă asta nu înseamnă că așa va fi viața ta de acum înainte. Ai răbdare și, între timp, concentrează-te pe lucrurile simple și mărunte care îți pot pune zâmbetul pe buze în aceste momente.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la grijile care îți macină sufletul

Găsește în fiecare zi un lucru frumos de care să te agăți și pentru care să fii recunoscătoare. Readu linistea in sufletul tau. Meriti sa te bucuri de viata si sa apreciezi frumusetea ei indiferent de situatie.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la vina cu care îți amărăști sufletul

Nu mai da vina pe tine pentru tot ce s-a întâmplat în trecut; acceptă-ți greșelile, învață din ele și, cel mai important, mergi mai departe. Nu mai poți schimba nimic din trecut, însă poți schimba atitudinea ta cu privire la prezent.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la amintirile dureroase

Învață să fii recunoascatoare pentru tot ce ai trăit. Este momentul să mergi mai departe cu viața ta. Acceptă tot ce s-a întâmplat, îngroapă amintirile dureroase și continuă-ți drumul. Te așteaptă surprize minunate.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la toate energiile negative

În această perioadă ai grijă de sufletul tău și hrănește-ți inima cu gânduri pozitive, cu mult curaj, cu răbdare și iubire. Renunță la energiile negative și lupta pentru a fi mai bine mâine.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la perfecționism

Nimeni nu este perfect. Uneori este bine să ai așteptări mari de la tine, însă de cele mai multe ori să fii foarte exigentă nu doar cu tine însăți ci și cu oamenii din jurul tău îți poate schimba în mod negativ viața și te poate face nefericită.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la nevoia de a avea întotdeauna dreptate

Poate că în această săptămână va trebui să faci o schimbare în ceea ce privește modul în care interacționezi cu oamenii din jurul tău. Învață să scapi de acea dorință arzătoare de a avea întotdeauna dreptate si asculta si alte pareri. Ai multe de invatat de la cei la care tii.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la dorința de a controla ceea ce simți

Învață să acccepti ceea ce se întâmplă, să nu îți mai controlezi atât de mult emoțiile; permite-i sufletului tău să simtă tot ce își dorește să simtă deoarece doar așa se poate vindeca cu adevărat. Ai răbdare și alege să fii vulnerabilă.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.