7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (16-22 mai)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Merg cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă către viitor. Am încredere în deciziile mele prezente și viitoare, care sunt bazate pe intenții bune și iubire.

Mantră pentru ziua de marți:

Clipă de clipă îmi spun că eu contez. Că sunt importantă. Că mă iubesc. Că trebuie să am grijă de mine. Că sunt fericită cu ce am și că nu îmi trebuie nimic mai mult pentru a mă simți împlinită.

Mantră pentru ziua de miercuri:

În mâinile mele există puterea de a crea realitatea pe care mi-o doresc. Aleg să îmi controlez energia și emoțiile astfel încât să am parte de o zi minunată.

Retail jobs

Mantră pentru ziua de joi:

Las garda jos și aleg să nu mai am așteptări de la nicio persoană din jurul meu. Mă bucur de fiecare moment, accept oamenii așa cum sunt și aleg să îi iubesc necondiționat.

Mantră pentru ziua de vineri:

Astăzi este începutul unui noi aventuri. Acum este timpul meu să aleg fericirea, să mă pun pe primul loc și să trăiesc așa cum îmi doresc.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Sufletul meu este puternic. Nu mă dau bătută. Am curaj să merg mai departe. Știu că în scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

Mantră pentru ziua de duminică:

Am încredere în mine și merg mai departe. Totul este posibil. Sunt aici și mă bucur de viață.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri