Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 23-29 mai

Horoscop săptămânal 23-29 mai. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii mai.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă iert cu fiecare zi care trece. Sunt demnă de compasiune și bunătate. Universul ma iubește.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi văd visurile devenite realitate. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Și asta va trece. Este o perioada dificilă, nu o viață dificilă. Am încredere în Univers. Știu că este un plan divin pregătit pentru mine.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai ascund nimic. Îmi folosesc vocea și vorbesc, chiar dacă acea voce poate deranja alte persoane. Oamenii care mă iubesc îmi vor respecta opiniile și alegerile.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Fericirea nu începe când acel ceva este rezolvat. Fericirea este despre ce se întâmplă fix acum, când mă bucur de tot ce am, când trăiesc în prezent.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Încerc să am răbdare. Și asta va trece. Caut activități frumoase cu care să îmi ocupi timpul. Investesc în mine și am grijă nu doar de trupul meu, ci și de sufletul și de mintea mea.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de frici și îndoieli și creez pace în inimă și în suflet. Aleg acum să mă eliberez de toate fricile și îndoielile distructive. Sunt iubită de Univers și sunt în siguranță.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Toate problemele au o soluție, fiecare experiență reprezintă o oportunitate pentru mine să învăț și să cresc. Sunt în siguranță.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu aștept nimic de la nimeni pentru că aștept degeaba. Nu e nimeni pe lumea asta care să vină și să îți ofere pe tavă ce ai tu nevoie pentru a te simți împlinită și mulțumită.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă las purtată de sentimente. Intuiția nu dă niciodată greș. Sufletul meu știe de am nevoie cu adevărat.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la așteptări, la teamă, la regrete și la trecut. Renunț la durere și învăț să mă bucur cu adevărat de viață.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt în pace. Pacea şi armonia divină mă înconjoară şi sălăşluiesc în mine. Simt iubire şi compasiune pentru toți oamenii şi pentru mine.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.