Setari Cookie-uri

Street style: Idei de ținute pentru zilele racoroase de vară

Outfit-uri vesele, colorate și fresh pentru zilele răcoroase ale verii 2022.

Vara este chiar aici și ar fi bine să ne bucuram de ea. Când vine vorba de fashion, în acest sezon ne îndreptăm atenția asupra simplității, eleganței și feminității. Îi permitem stilului vestimentar să spună cât mai multe despre noi, alegând haine care să ne reprezinte și care reușesc să spună o poveste; haine care ne dau încredere în noi și care ne ajută să ne simțim minunat în pielea noastră.

Noua colecție Tommy Hilfiger vine ca o completare a ceea ce suntem; piesele vestimentare sunt perfecte în simplitatea lor și pot fi purtate în orice moment al zilei și la orice ocazie. Mai mult, datorită stilului modern și minimalist, hainele pot fi accesorizate cu ușurință între ele astfel încât să creăm cât mai multe ținute de efect.

Citește și:

Pentru acest sezon stiliștii Tommy Hilfiger ne propun să ne îndreptăm atenția asupra culorilor vesele, de vacanță. Stilul prep continuă să se regăsească în această colecție, fiind perfect asortat cu palete tropicale, nuanțe de albastru acvatic și roșu intens, dar și impremeuri tie-dye.

Tommy Hilfiger își continuă misiunea cu privire la sustenabilitate și folosește materiale atent alese: denim obținut din bumbac 100% reciclat și denim de cânepă, următorul material important sustenabil.

Dacă ești curioasă să vezi cum am asortat piesele vestimentare din noua colecție, îți lăsăm mai jos video-ul cu x idei de ținute:

Produsele noastre preferate din colecția de primavară-vară Tommy Hilfiger:

Citește și:

1. Hanorac în dungi

Acest hanorac este realizat din bumbac organic și are o croiala confortabilă și relaxată, ce îi permite să fie asortat atât cu pantaloni mai eleganți, cât și cu jeans sau o fustă scurtă.

Produsul poate fi comandat de aici

2. Pantaloni ușor evazați

Vrei să investești într-o pereche de pantaloni pe care îi vei avea ani întregi în dressing? Nu mai căuta pentru că am găsit noi ce aveai nevoie. Ușor largi pe picior, cu o talie înaltă care să accentueze mijlocul și într-o nuanță perfectă de nude, acești pantaloni sunt super versatili și arată bine în orice combinație.

Pantalonii pot fi comandați de aici

3. Geantă rucsac

Geantă sau rucsac? De ce nu ambele variante?! Această geantă rucsac are dimensiunea perfectă pentru a fi purtată așa cum preferi tu - fie la spate, fie pe umăr, fie în mână. Are o închidere cu cordon și un buzunar interior sigur și poate accesoriza o rochie simplă, elegantă, sau o ținută ușor sport.

Citește și:

Geanta poate fi comandată de aici

Descoperă produsele în magazinele selecționate Tommy Hilfiger din București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Mega Mall București, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu și pe Magazin Online Oficial | Tommy Hilfiger® Romania ❤️

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.