Setari Cookie-uri

Cum iti dai seama ca iubesti un narcisist

Nu exista nicio indoiala: traim intr-o lume in care narcisismul este acum la cote maxime! Cum poti sa iti dai seama de asta? Printr-un simplu scroll prin oricare dintre retelele de socializare iti este mai la indemana.

Mentalitatea de tip “Priveste-ma!”, pe care social media o incurajeaza de ceva timp, ii face pe multi sa se indragosteasca efectiv de imaginea pe care le-o arata oamenilor. Mai mult ca niciodata, oricine poate deveni influencer. Cu cat arati mai mult lumii cat de tare te placi, cu atat mai multa lume va fi de acord cu tine! Este un fenomen de tip “bulgare de zapada”, care creste in mod organic pe masura ce numarul de postari egocentrice ating cifre astronomice! Efectele negative ale acestui fenomen au inceput deja sa fie vizibile, mai ales in randul tinerilor.

Ce legatura are asta cu relatiile de iubire? Este destul de simplu – cu cat oamenii devin mai egocentrici, cu atat mai neautentice si mai narcisice vor fi si relatiile dintre ei. Sansele sa nimeresti un partener de tipul asta, sunt, asadar, destul de mari!

Citește și:

Ce este un narcisist? Probabil ca stii raspunsul la aceasta intrebare. Dar cu siguranta ca nu stii tot! Ai grija la semnele care sunt sub nasul tau si pe care s-ar putea sa nu le vezi, pentru ca cei mai multi narcisisti stiu sa se camufleze foarte bine pana cand esti complet indragostita.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.