Setari Cookie-uri

Advertorial Premieră internaţională: Primul festival de food care vinde bilete sub forma de NFT

Burgerfest şi Oveit vin cu o premieră inedită pe piaţa internaţională de food festivals: bilete de acces la eveniment sub forma de NFT-uri. În perioada 20-22 mai, participanţii la eveniment vor putea degusta cei mai buni burgeri din ţară şi vor putea fi beneficiarii primelor NFT-uri vândute vreodată în cadrul unui food festival. 

Organizatorii Burgerfest pun la dispoziţia doritorilor 30 de bilete NFT unice, în schimbul sumei de 150 euro, ce vor putea fi comercializate ulterior pe site-urile de profil pentru profit. Biletele NFT emise prin platforma Oveit combină arta digitală, drepturile de acces la eveniment și diverse extra beneficii atașate. Printre beneficiile NFT-urilor se numără degustarea unui burger, a unei limonade şi a unei beri la eveniment, dar şi acces gratuit la următoarele 3 ediţii Burgerfest. Ele pot fi achiziţionate aici: https://oveit.com/burgerfest-nft/
Biletele sunt stocate în rețeaua blockchain, autenticitatea și unicitatea acestora fiind garantate prin însăși rețeaua ce le stochează. Fiind partener Polygon Studios, biletele emise de Oveit sunt disponibile automat în cele mai populare marketplace uri de specialitate, precum OpenSea și Rarible, putând fi stocate în peste 70 de portofele digitale.
Cumpărătorii pot achiziționa biletele la eveniment atât prin intermediul unei monede Fiat - plata standard, cu cardul, cât și prin plata cu cryptomonede.
„Burgerfest a fost întotdeauna o experiență deosebită pentru publicul din București. Acum, după o pauză de doi ani cauzată de pandemie, ne dorim să revenim în forță și să propunem vizitatorilor atât o experiență culinară desăvârșită dar și o inovație tehnologică unică în peisajul internațional al festivalurilor de food: o colecție de NFT-uri unice care sunt mult mai mult decât un obiect digital ci oferă o experiență amplă pentru fanii conceptului care își doresc să colecționeze acest token unic. Ei vor avea mai multe beneficii în cadrul ediției de anul acesta și li se va garanta accesul și la experiențele Burgerfest din anii următori”, a declarat Dragoș Gurăroșie, organizator Burgerfest.
„Aceasta este prima ediţie Burgerfest în care Oveit pune la dispoziţie platforma de cashless payments, aşa că ne-am bucurat atunci când organizatorii au venit către noi pentru a folosi şi soluţia noastră de NFT ticketing. Suntem printre puţinele platforme internaţionale care oferă NFT ticketing la cele mai înalte standarde şi ne bucurăm să marcăm alături de Burgerfest o premieră mondială pentru festivalurile de food. Biletele sub forma de NFT demonstrează că acest tip de tehnologie nu este doar o formă de artă digitală, ci poate fi folosită în diferite moduri, atât pentru profit, cât şi pentru beneficii inedite obţinute de către cumpărători”, a spus Mihai Drăgan, COO Oveit.

Despre Burgerfest
BurgerFest este primul festival de food din România dedicat unui singur produs și primul food festival organizat „ca afară”. Din 2015, atunci când a avut loc prima ediție, până în prezent impactul festivalului a fost unul major în industria HoReCa, burgerul devenind un produs prezent în majoritatea restaurantelor. Mai mult decât atât, fanii acestui preparat au ajuns să călătorească prin țară, special pentru a degusta burgerii câștigători la competiția de cel mai bun burger. Anul acesta organizatorii împreună cu restaurantele participante au pregătit un line-up delicios de peste 70 de burgeri. Pe scenele festivalului se vor urca DJ-i celebri în cluburile din România, dar și bucatari cunoscuți care vor mixa fel și fel de ingrediente în cadrul demonstrațiilor culinare.

Despre Oveit
Oveit este o companie de tehnologie cu sediul în Austin, TX, SUA. Compania oferă soluții de NFT (Non Fungible Tokens) și smart contracts pentru evenimente și cumpărături online (prin intermediul platformei Streams.live).
Oveit este partener Crypto.com pentru procesarea plaților prin cryptomonede din 2020. În 2021, compania a devenit partener international Polygon în zona de NFT ticketing și live shopping pentru NFT-uri, prin soluția să Oveit NFT. Oveit a lansat până acum soluții de tipul cashless payments pentru evenimente și locații, precum și soluții de control acces și înregistrare pentru evenimente virtuale și fizice.
Pentru produsele sale, Oveit a fost nominalizat drept „unul dintre cei mai importanți inovatori în tehnologie disruptivă din lume” de către Organizația Mondială a Turismului Națiunilor Unite în 2019.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.