Setari Cookie-uri

Delia lansează 'OTZL GLTZ', hitul verii, piesa virală care (re)cucerește România

Delia surprinde din nou publicul cu o lansare neașteptată și prezintă piesa ”OTZL GLTZ” cu videoclip oficial, dinamic și plin de energie.

comunicat de presa:

Piesa a fost compusă de Mihai Susma, Delia, Alex Cotoi, versuri de Mihai Susma, Delia, producție Alex Cotoi, iar videoclipul a fost regizat de SAN, DoP Alexandru Mureșan, producție video Loops Production.

”Ideea piesei a apărut într-o discuție pe un live cu Faiăr în urmă cu un an și iată că în sfârșit a devenit realitate. ”OTZL GLTZ” este o nebunie frumoasă și mulțumesc întregii echipe pentru implicare.”, a spus Delia.

De imaginea Deliei din videoclip s-au ocupat Miki Ianovici (make-up), Livia Berceanu (hair), Hilke Muslim (styling).

”OTZL GLTZ” va fi interpretată live pentru prima dată în cadrul show-ului Rockadelia care va avea loc pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena.

Artista va avea invitați speciali în show pe Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, Nane, Macanache, Killa Fonic, Paulina și EMAA. Cele mai cunoscute hituri ale Deliei vor fi interpretate în variantă rock, așa că fanii care vor să se bucure de un show unic și să intre în universul Rockadelia, pot achiziționa ultimele bilete disponibile

Citește și:

https://bilete.deliaofficial.ro.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.