Setari Cookie-uri

Super Luna Plină din Săgetător de pe 14 iunie ne reunește cu liniștea interioară divină

Lecții importante pe care trebuie să le învățăm cu Luna Plină în Săgetător: 

Transformarea abia acum începe. Prima lună plină a verii 2022 este o super luna magică ce vine cu puteri divine asupra tuturor. Vindecarea ține doar de noi, nimeni nu o poate face în locul nostru. Și, după ce am învățat această lecție, totul se schimbă cu adevărat.

Universul ne spune să ne pregătim pentru prima lună plină a verii. Aceasta nu dezamăgește și vine cu o energie incredibilă din Cosmos pentru toate zodiile. Luna Plină de pe 14 iunie va răsări în zodia Săgetător și este o Super Lună Plină. Cu toții știm că Super Lunile Pline sunt asociate cu energia emoțională și au o legătură puternică cu finaluri și noi începuturi.

Zodia Săgetător influențează frumos în această perioadă. Optimismul, dorința de aventură și fericirea supremă sunt ușor de adoptat de către toate semnele zodiacale. Mai mult, se pare că Universul ne spune că a fost greu, însă este momentul să ne distrăm și să ne bucurăm de viață.

Citește și:

Luna Plină în Săgetător. Pe ce trebuie să ne axăm?

În următoarea perioadă ar fi bine să fim foarte atenți la capitole importante ale vieții noastre. Este momentul să învățăm din greșelile făcute, să încheiem capitole dureroase și să mergem mai departe cu viețile noastre. Transformarea începe din acest moment, destinul este în mâinile noastre și poate fi modelat după bunul plac.

Lecții importante pe care trebuie să le învățăm cu Luna Plină în Săgetător:

- trebuie să avem curajul de a ne urma visurile. Nimeni și nimic nu va veni să ne schimbe viața. În mâinile noastre este puterea supremă;

- trebuie să învățăm să vorbim despre ceea ce simțim. Oamenii nu știu să citească gânduri și, oricât de bine ne-ar cunoaște cineva, niciodată nu va ști cu adevărat ce se află în inimile noastre. De aceea este important să spunem ce avem pe suflet;

Citește și:

- visurile vechi trebuie să rămână în spate. În această perioadă trebuie să învățăm să ne eliberăm de tot ce nu ne mai este de folos astfel încât să facem loc lucrurilor noi și visurilor noi pe care începem să le creăm și pentru care trebuie să învățăm să luptăm;

- nu este o perioadă bună pentru a permite altcuiva să ne influențeze deciziile deoarece este posibil să ajungem pe drumuri ce nu ne sunt destinate. De aceea, în momentele în care avem schimbări de făcut, ar fi bine să ne lăsăm conduși de intuiție.

Astrologii spun că Super Lunile Pline scot la iveală mai multă dramă decât de obicei. Cu Super Luna Plină în zodia Săgetător, de data aceasta drama se poate învârti în jurul convingerilor noastre. Universul ne sfătuiește să nu grăbim lucrurile și să încercăm să privim lucrurile din mai multe unghiuri.

Citește și:

De asemenea, Super Lunile Pline ne determină să luăm măsuri drastice pentru a elimina tot ce este negativ și nefolositor din viața noastră - fie că vorbim despre problemele din relațiile personale, de muncă sau de familie. Acum putem deveni mai conștienți de ceea ce este în neregulă și să ne simțim obligați pentru noi înșine să facem ceva în acest sens și să schimbăm lucrurile.

foto main IgorZh, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.