Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 13-19 iunie

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii iunie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Unii oameni construiesc o mulțume de ziduri în viața lor și nu au destule poduri. Nu există niciun motiv să fiu unul dintre acești oameni. Îmi deschid inima. Dau șanse oamenilor.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt în siguranță. Cred în mine pentru că știu că mă pot descurca singură. Cu răbdare și încredere voi reuși să depășesc toate obstacolele de pe acest drum.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc. Uneori suntem atât de prinși în viața de zi cu zi încât uităm să profităm de timpul pe care îl avem și să ne bucurăm de frumusețile vieții.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi predau grijile Universului și îi permit divinității să îmi arate care este drumul pe care l-a pregătit pentru mine.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Lucrurile de care am nevoie pentru a mă vindeca sunt deja la mine, ascunse în sufletul meu. Am răbdare în acest proces, nu grăbesc nimic.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Am deja toate resursele de care am nevoie pentru a îmi atinge scopul. Lupt din tot sufletul pentru ceea ce îmi doresc.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: E omenește să greșesc iar greșelile nu mă definesc. Fiecare în parte este o lecție iar data viitoare, când mă voi confrunta cu o astfel de situație, voi ști cum să procedez.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile bune din viața mea. Sunt în pace și sunt fericită.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi deschid inima către iubire. Îmi deschid sufletul către iubire. În jurul meu există numai și numai sentimente frumoase, liniște și pace supremă.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Vreau și merit ceea ce este mai frumos. Trăiesc fiecare clipă cu zâmbetul pe buze și sunt recunoscătoare pentru viața pe care Universul mi-a oferit-o.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu sunt propria mea sursă de fericire. Sunt recunoscătoare pentru toți oamenii care fac sau au făcut parte din viața mea însă eu sunt singura persoană responsabilă pentru mine.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt prezentă. Sunt atentă. Iubesc oamenii. Mă concentrez asupra calităților lor și nu mă interesează slăbiciunile lor. Acesta este modul de a face o diferență reală în relațiile de iubire.

foto main bruniewska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.