Setari Cookie-uri

4 Motive pentru care să renunți la tot ce doare și să mergi mai departe cu viața ta

Iată câteva motive pentru care să renunți la tot ce doare și să mergi mai departe cu viața ta:

Nu ține cu dinții de ceea ce nu mai există. Nu te agăța de ceea ce a fost și nu mai are rost. Este momentul să mergi mai departe cu viața ta. Este momentul să te eliberezi de tot ce doare astfel încât să îți poți continua drumul. Este momentul să închizi ușa trecutului și să deschizi o nouă pagină a unui nou capitol special.

Cum reușești să renunți la tot? Înțelegând că nu este nimic de care să te mai agăți. Majoritatea lucrurilor de care încerci cu disperare să te ții că și cum ar fi elemente reale, solide și eterne în viața ta, nu există cu adevărat. Sau, dacă există într-o formă oarecare, ele sunt într-o continuă schimbare, sunt fluide, sunt temporare sau pur și simplu sunt în imaginația ta. Viața devine mult mai ușor de gestionat și de trăit atunci când accepți și înțelegi acest lucru.

Citește și:

Iată câteva motive pentru care să renunți la tot ce doare și să mergi mai departe cu viața ta:

1. Renunță la tot ce doare pentru că atunci când renunți îți permiți să profiți la maximum de tot ce ai mai frumos în această viață

O mare parte a puterii tale de a fi fericită pe termen lung se bazează pe curajul tău de a renunta la ceea ce crezi că ar trebui să fie în viața ta în acest moment, de a fi recunoscătoare pentru tot ceea ce este, de fapt, și de te bucură de ceea ce ai.

2. Renunță la tot ce doare pentru că atunci când renunți îți eliberezi mintea de toate grijile inutile

Când ești pierdută în griji ajungi să îți confunzi temerile cu realitatea. Permite-i prezentului să se extindă și grijilor să se micșoreze în importanță. Acceptă ceea ce este, renunta la ceea ce a fost și ai încredere în posibilitățile din fața ta.

Citește și:

3. Renunță la tot ce doare pentru că atunci când renunți îți permiți să crești și să te vindeci

Te poți vindeca de orice - atâta timp cât ești dispusă să accepți circumstanțele și apoi să permiți emoțiilor și sentimentelor să plece treptat din viața ta astfel încât să poți merge mai departe pe drumul tău. Acceptarea realității și a tot ceea ce se întâmplă face parte din eliberarea ta și creșterea din ea.

4. Renunță la tot ce doare pentru că atunci când renunți devine mai ușor să te ierți și să te iubești din nou

Uneori trebuie doar să te privești în oglindă și să îți spui: "S-a întâmplat. A fost greu. A durut incredibil de tare. Dar am crescut din asta. Merg mai departe. Sunt demnă de propria mea iubire și de propria mea iertare."

Citește și:

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.