Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 27 iunie - 3 iulie

Horoscop săptămânal 27 iunie - 3 iulie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Singura persoană în care trebuie să am încredere sunt eu. Sufletul meu lupta pentru a fi fericit, este momentul să îi ofer o mână de ajutor, să fiu egoistă și să mă pun pe primul loc.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Chiar dacă ascult sfaturile pe care le primesc de la oamenii dragi mie, de data această aleg să mă las condusă de intuiție pentru că sufletul meu este singurul care știe de ce are nevoie pentru a fi fericit cu adevărat.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Pacea şi armonia divină mă înconjoară şi sălăşluiesc în mine. Simt toleranță, iubire şi compasiune pentru toți oamenii şi pentru mine.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că totul se va întâmpla în momentul în care trebuie să se întâmple. Pe măsură ce merg mai departe îmi creez propriul Univers.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu îmi mai fac griji cu privire la viitor. Cea mai bună strategie pentru a trăi este să mă bucur de prezent. Trăiesc aici și acum pentru că aici și acum se întâmplă viața mea.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă voi ierta. Iar și iar. De fiecare dată când greșesc. Cu cât îmi revin mai repede din eșecuri, cu atât mai repede voi putea merge acolo unde mă duce viața.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea. Toate legăturile pe care le am cu oamenii din jurul meu sunt bazate pe dragoste.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la toate gândurile și sentimentele negative despre mine. Aleg să mă iubesc pentru că doar eu știu să îmi ofer adevărata iubire.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am răbdare pentru că știu că Universul are un plan minunat pentru mine. Singurul lucru pe care trebuie să îl învăț în aceste momente este să nu mai grăbesc lucrurile.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în mine. Chiar dacă ascult sfaturile pe care le primesc de la oamenii dragi mie, de data această aleg să mă las condusă de intuiție.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu voi rămâne prinsă în ce ar fi fost dacă sau ce ar fi trebuit să fie. În schimb, mă voi concentra pe puterea și posibilitatea de a înțelege ce este acum, chiar acum.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.