Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (27 iunie - 3 iulie)

Trebuie să acceptăm schimbările din viața noastră și singurul lucru pe care îl avem de făcut este să fim pregătiți pentru asta. Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Trebuie să accept schimbările din viața mea și singurul lucru pe care trebuie să îl fac este să fiu pregătită pentru asta.

Mantră pentru ziua de marți:

Fericirea este și va fi întotdeauna o alegere. De aceea, promit să aleg să văd lucrurile bune, să apreciez tot ce mi se întâmplă frumos, să fiu recunoscătoare pentru ce am.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Orice s-ar întâmpla azi, mâine este o nouă zi. Astăzi aleg să îmi număr binecuvântările și să îmi dau seama cât sunt de norocoasă. Astăzi aleg să mă bucur de lucrurile mărunte și să zâmbesc cât de des pot.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea mințîi.

Mantră pentru ziua de vineri:

Mă simt binecuvântată și ocrotită. Sufletul meu este împăcât. Universul mă protejează și este alături de mine la fiecare pas.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Cel mai mare și mai complex obstacol pe care va trebui să îl depășesc este mintea mea. Dacă pot să depășesc asta, pot învinge orice.

Mantră pentru ziua de duminică:

Pot fi singura persoană care crede în mine, însă este suficient. Nu renunț la mine și nu voi renunța niciodată.

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.