Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 27 iunie - 3 iulie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 27 iunie - 3 iulie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la masca de om puternic

În această săptămână trebuie să dai jos acea mască de persoană puternică și să îți arăți adevărata față... și asta de dragul unei persoane la care ții tare mult și care trece printr-o perioadă mai dificilă și are nevoie de tine în adevărata ta stare.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să-ți mai faci griji pentru ziua de mâine

Nimeni nu îți garantează că ziua de mâine va exista. Atunci de ce să îți faci griji pentru un moment incert? De ce să nu te bucuri de prezent, singurul care contează și, cel mai important, care există cu adevărat?

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la dorința de a grăbi timpul

Ești în proces de schimbare și îți dorești foarte mult să grăbești timpul pentru a vedea rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp. Însă ține minte că viața nu este despre destinație, ci despre călătoria în sine - aceasta este cea mai importantă.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la dorința de a deține controlul suprem asupra vieții tale

Nu poți controla totul indiferent de cât de mult ai încerca. Învață, în schimb, să faci un pas în spate, să îi permiți Universului să își joace cartea și tu să te bucuri de această călătorie minunată - cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale

Citește și:

Nu-ți fie teamă să ai din nou încredere în oameni; nu îți fie teamă să renunți la toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și să iubești din nou. Nu îți fie teamă să fii vulnerabilă. Aceasta este viața ta, bucură-te de ea.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la toate grijile pe care le ai

Scapă de griji pentru că nu vei ajunge nicăieri cu ele; nu uita că acestea sunt doar în capul tău, nu le permite să îți controleze viața și deciziile pe care vrei să le faci. Ai încredere că totul va fi bine și mergi mai departe pe drumul tău.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la temeri

Trebuie să înveți să crezi în tine și să faci lucrurile pe care ți le dorești fără să îți mai fie teamă de greșeli sau de ce vor spune oamenii din jurul tău. Trăiește fix după cum îți dictează sufletul pentru că doar așa vei fi liberă și fericită cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la dorința de a îți controla emoțiile

Învață să acccepti ceea ce se întâmplă, să nu îți mai controlezi atât de mult emoțiile; permite-i sufletului tău să simtă tot ce își dorește să simtă deoarece doar așa se poate vindeca cu adevărat. Ai răbdare și alege să fii vulnerabilă.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la negativitate

Oamenii nu vor avea timp pentru tine dacă ești mereu furioasă sau dacă te plângi tot timpul. Învață să privești partea frumoasă a lucrurilor, să fii recunoscătoare pentru ce ți se întâmplă, să fii cu zâmbetul pe buze mai des și să te bucuri de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la griji

Renunță la griji deoarece nu vei ajunge nicăieri cu ele. În schimb, concentrează-te pe lucrurile pe care le poți controla, pe momentele de care te poți bucură acum, pe oamenii pe care poți conta. Ai răbdare pentru că totul va fi bine.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la teama de iubire

Este momentul să înveți să fii din nou vulnerabilă, să îți deschizi inima și să iubești mai mult oamenii din jurul tău. Da, uneori iubirea doare - însă este necesară. Bucură-te de ea atunci când o ai pentru că în acele momente poți fi cea mai fericită persoană din lume.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la cheful de amânare

De ce tot amâni lucrurile? De ce amâni rezolvarea problemelor? De ce amâni viața ta? Nu îți mai face atâta rău, acceptă ce se întâmplă, înfruntă-ți fricile, găsește soluții pentru situațiile dificile și mergi mai departe.

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.