Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 4-10 iulie

Horoscop săptămânal 4-10 iulie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să fiu recunoscătoare pentru fiecare lucru mărunt, dar fericit, din viața mea. Învăț să apreciez ce contează cu adevărat.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt una cu Universul. Accept tot ce îmi vine în cale și aleg să găsesc acele lucruri care mă fac cu adevărat fericită.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: În sufletul meu există incredibil de multă putere. Aleg să am curaj și să cred în mine. Aleg să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Luptele mele sunt aici pentru a mă face mai puternică. Luptele mele mă învață cum să supraviețuiesc.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Povestea vieții mele are multe capitole. Un capitol dificil nu înseamnă că este sfârșitul. Acum aleg să dau pagina.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt bucuroasă că trăiesc. Iubesc viața! Sunt recunoscătoare Universului pentru că mi-a oferit șansa unui nou capitol.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu îmi este teamă să schimb lucruri. Nu îmi este teamă de necunoscut. Nu îmi este teamă să trăiesc cu adevărat.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul. Știu că sunt aproape să îmi împlinesc visurile adevărate.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt selectivă în luptele mele. Pacea se simte întotdeauna mai bine atunci când nu pun la suflet tot ce se întâmplă în jurul meu.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Lucrurile bune se sfârșesc pentru ca lucruri și mai bune să înceapă.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt demnă de iubire și merit dragostea pe care o caut și dragostea pe care sunt dispusă să o ofer.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.