Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 11-17 iulie

Horoscop săptămânal 11-17 iulie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să aștept. Nu îmi pierd răbdarea în timp ce aștept ca lucrurile să se aranjeze așa cum își dorește Universul.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Pot fi singura persoană care crede în mine, însă este suficient. Nu renunț la mine și nu voi renunța niciodată.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să îmi păstrez inima și mintea larg deschise. Pacea nu este absența durerii, ci prezența iubirii.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Compasiunea este infinită și mă însoțește la orice pas. Sunt concentrată și merg în continuare pe același drum cu sufletul meu pereche.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Am tot ce îmi trebuie pentru a fi fericită în acest moment. Am tot ce îmi trebuie pentru a zâmbi cu adevărat. Am tot ce îmi trebuie pentru a fi iubită.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Am ajuns atât de departe și pot continua. Știu că mai este puțin. Merit să primesc iubire, compasiune și empatie.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să mă conectez cu iubirea pe care o simte inima mea. Aleg să îi arăt sufletului meu pereche drumul către mine. Aleg să nu mai fiu prinsă în lucrurile mărunte și neimportante.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Cu capul sus, cu inima deschisă. Pentru zile mai bune. Pentru momente mai fericite. Pentru clipe mai liniștite.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt gata să mă eliberez de tot ce nu îmi mai servește. Sunt gata să încep un nou capitol al vieții mele.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept tot ce s-a întâmplat, cresc învățând din greșeli și merg mai departe deoarece știu că Universul are pentru azi numeroase surprize.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în Dumnezeu că poate drumul meu nu este perfect, dar este exact de ce am nevoie că să cresc.

foto main Aleshyn_Andrei, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.