Setari Cookie-uri

Raluka lanseaza un nou single HOT & FRESH: 'Ia-mi soarele din umbră'

Raluka, una dintre cele mai puternice, inconfundabile și sexy voci feminine din România, nu încetează să surpindă în călătoria sa muzicală.

comunicat de presa: După piese de succes precum “Acum”, “Buchet de trandafiri” sau “Îndrăgostiți neuniform”, prin care a reușit să ajungă la inimile fanilor săi, artista lansează cel mai nou hit al verii “Ia-mi soarele din umbră”.

Artista se lasă purtată de “valul iubirii” vara această și își invită ascultătorii să îi urmeze sfatul. “Ia-mi soarele din umbră” este o piesă fresh, cu un vibe fierbinte de vară, iar clipul în care Raluka apare la malul mării, completează perfect imaginea unei veri de poveste.

Raluka vorbește despre noul ei hit: “Vara este despre nebunie, despre soare și iubire, despre acele momente speciale trăite la malul mării. <Ia-mi soarele din umbră> este o piesă care îmi place foarte mult, care îmi dă un o stare energică și care mă îndeamnă să-mi trăiesc vara în cel mai frumos mod posibil. Asta vă doresc și vouă, ascultătorilor mei: să aveți o vară superbă, să ascultați noua piesă și cel mai important, să vă distrați și să iubiți la maxim!”

Citește și:

Piesa este o producție marca HaHaHa Production, muzica este creată de Miruna Iova, Vlad Flueraru, Vlad Ciresan, Serban Cazan, textul scris de Miruna Iova, Vlad Flueraru, Vlad Ciresan, iar de producție s-a ocupat Șerban Cazan.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.