Setari Cookie-uri

9 Semne că, în sfârșit, ești în relația în care meriți să fii 

Ai ajuns acolo unde sufletul tău trebuie să fie... și acum totul are, în sfârșit, sens. Liniștea a revenit în viață ta, iar inima îți este încărcată de iubire și de recunoștință. 

Iată care sunt semnele care îți spun că ești în relația în care meriți să fii:

1. Lucrurile care contează pentru tine contează și pentru el

Nu trebuie să faceți totul împreună, să aveți aceleași hobby-uri și aceleași interese în viață, însă atunci când ești în relația în care meriți să fii lucrurile care contează pentru tine contează și pentru partenerul tău de cuplu.

Dacă pentru tine este important ca o dată pe lună să pleci într-o vacanță, atunci va fi important și pentru el.

2. În sfârșit te simți ascultată

Lucrurile mărunte pe care le face îți demonstrează că te ascultă, că este atent la detalii și că își dorește din toată inima să te facă fericită.

3. Cu el poți vorbi deschis despre problemele pe care le aveți în cuplu

Citește și:

Toate relațiile au provocări și lupte, însă este esențial să vorbești despre lucruri care te deranjează, care nu îți plac, cu care nu ești confortabilă sau te fac să simți că nu ești tu. În preajma lui nu îți este teamă să spui ce ai pe suflet de teamă că se va supăra. Este o persoană matură și știe că aceste discuții sunt grele, însă importante pentru viitorul relației voastre.

4. Nu aveți nevoie de planuri pentru a va distra

Să stai acasă cu el și să nu faceți nimic? Așa arată fericirea adevărată - puteți petrece timp unul cu celălalt în timp ce vă ocupați de propriile voastre taskuri. Vă place să fiți unul alături de celălalt în cele mai banale momente ale vieții.

5. Ești tu însăți în preajma lui

Nu ai nevoie de măști atunci când ești cu el. Ți-a demonstrat deja de nenumărate ori că te iubește așa cum ești, că nu vrea să te schimbi pentru nimic în lume și, cel mai important, că este aici pentru a rămâne o veșnicie.

Citește și:

6. Se ține de cuvânt

Poate fi vorba despre o promisiune de a se ocupa de un lucru în casă sau de o invitație pe care trebuie să o respecte. Cert este că se ține de cuvânt de fiecare dată.

7. Sunteți atenți la limitele impuse

Este esențial ca toți să știm că în relații există limite. Ar trebui să poți spune "Nu" fără să te simți vinovată. Respectarea limitelor fiecăruia este una dintre cele mai bune modalități de a îți da seama dacă ești în relația în care meriți să fii.

8. Te include în planurile de viitor

Îți arată că este implicat în această relație. Planurile lui de viitor sunt pe o perioada lungă de timp - până la bătrânețe. Iar acesta este un semn că se gândește la o viață petrecută alături de tine.

Citește și:

9. Ești o prioritate pentru el

Ai nevoie de timp și practică într-o relație pentru a face pe cineva o parte egală și importantă din viață ta. Când ești într-o relație în care meriți să fii, el devine prioritatea ta, iar tu devii prioritatea lui. Un lucru important de ținut minte: prioritatea este demonstrată prin acțiuni, nu doar prin cuvinte.

foto main maxbelchenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.