Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (18-24 iulie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Promit să nu mă mai compar cu nimeni. Fiecare om are propria poveste și propria călătorie prin viață. Eu le am pe ale mele. Aleg să mă concentrez doar asupra mea.

Mantră pentru ziua de marți:

Tot ce am făcut ieri m-a condus spre o zi mai bună astăzi. Accept tot ce s-a întâmplat, cresc învățând din greșeli și merg mai departe deoarece știu că ziua de astăzi are pregătite numeroase surprize pentru mine.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtășit cu ceilalți. Fericirea în lume începe cu adevărat cu mine.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Acum este timpul meu să reușesc. Acum este timpul meu să cred în mine. Acum este timpul meu să las în spate trecutul și să merg mai departe cu viața mea.

Mantră pentru ziua de vineri:

Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Nimeni în afară de mine însămi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericire la fiecare pas pe care îl fac.

Mantră pentru ziua de duminică:

Nu pot să controlez cu exactitate ce se întâmplă în viață, însă pot controla felul în care reacționez la tot ce mi se întâmplă. În reacția mea este puterea mea cea mai mare.

Citește și:

foto main magic_creator, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.