Setari Cookie-uri

Nu ar trebui sa ai incredere totala intr-un nou partener pana nu raspunzi la aceste 7 intrebari

Increderea este un sentiment pe care nu il poti dobandi oricum. Este un echilibru delicat intre sinceritate, cunoastere si experienta, pe care nu il poti obtine imediat la inceputul unei relatii.

Cu toate acestea, cum poti avea incredere intr-o persoana pe care nu o cunosti de mult timp, astfel incat sa nu fii nici paranoica, dar nici sa te alegi cu inima franta?

Uneori ne bazam pe intuitie sau „instinct”, dar se poate intampla adesea sa ne inselam.

Inainte de a te implica total intr-o relatie si de a-ti pune inima pe tava, ar trebui sa poti raspunde la unele intrebari. Iata care sunt cele sapte intrebari la care ar trebui sa raspunzi inainte de a avea incredere intr-un nou partener:

De cat timp cunosc aceasta persoana? Daca ai dificultati in a avea incredere intr-un barbat pe care il cunosti de cinci ani, dar cu care ai inceput recent o relatie, trebuie sa te intrebi de ce se intampla acest lucru. La polul opus, daca nu ai incredere totala intr-un barbat pe care l-ai cunoscut recent, este normal sa ai parte de unele indoieli si sa vrei sa-l cunosti mai bine inainte de a decide daca este de incredere.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.