Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 25-31 iulie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 25-31 iulie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Cum va fi ultima săptămână a lunii iulie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la oamenii toxici

În această perioadă alege să te înconjori de oameni frumoși, cu suflet curat, plin de energie pozitivă. Nu ai nevoie de răutate și negativitate în următoarele zile.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să mai ții supărare

Nu te mai certa atât de mult cu oamenii din jurul tău; învață să accepți și alte păreri și, cel mai important, să faci compromisuri astfel încât toată lumea să fie liniștită și fericită. Lucrurile se vor liniști, vei vedea.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la nevoia de a deține controlul non stop

Citește și:

Sunt atât de multe lucruri pe care nu le putem controla în această viață. Nu încerca să lupți împotriva destinului, Universul are un plan minunat pentru tine, iar tu tot îi pui bețe în roate și nu îi permiți să îți arate cât de special îți va fi viitorul.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la dorința de a fi perfectă

Învață că viața frumoasă înseamnă perfecțiune. Acceptă și bucură-te de micile defecte pentru că acestea sunt cele care te fac să fii unică, să fii tu însăți. Fă asta pentru puțin timp și vei vedea cum lucrurile se vor schimba.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să mai lupți cu morile de vânt

Uneori trebuie să faci un pas în spate și să privești lucrurile de departe; această este una dintre acele săptămâni. Nu te mai grăbi în schimbări și transformări și nu mai lupta cu morile de vânt. Poate că Universul are un alt plan pentru tine și tu nu îi permiți să ți-l arate.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la reguli

În această săptămână ar fi bine să îți demonstrezi că îți place și adrenalină. A venit momentul să renunți la reguli și să faci ceva diferit cu viața ta. Dă-ți seama cine ești cu adevărat, ce îți dorești de la viitor, unde vrei să fii și luptă pentru visurile tale. Îndrăznește să faci ceva diferit.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la grija pentru alții

Încearcă să nu îți mai faci atât de multe griji pentru alți oameni. Începe să îți faci griji pentru ține. În această săptămână fă pași mărunți pentru a te pune pe primul loc și a încerca să îți faci sufletul fericit.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la regulile impuse chiar de tine

Citește și:

Ți-ai impus atât de multe reguli încât nici nu mai știi cine ești, ce îți dorești de la viață și care este drumul pe care vrei să mergi. Renunță la toate zidurile puse în jurul inimii tale, eliberează-te de reguli și trăiește cu adevărat.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la dorința de a grăbi timpul

Ești în proces de schimbare și îți dorești foarte mult să grăbești timpul pentru a vedea rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp. Însă ține minte că viața nu este despre destinație, ci despre călătoria în sine - aceasta este cea mai importantă.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să te mai concentrezi atât de mult pe viitor

Nu uita că nu destinația este cea care contează, ci călătoria. Aceasta este viața ta - aici și acum trăiești cu adevărat. Ziua de mâine este incertă, așa că învață să fii prezentă în momentul din fața ta. Bucură-te de fiecare clipă că și cum ar fi ultima.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la trecut

Alege să trăiești acum, în acest moment. Nu te mai hrăni din amintiri dureroase, nu mai retrăi ce s-a întâmplat în trecut. Concentrează-te pe lucrurile care ți se întâmplă în momentul prezent.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să mai ceri sfaturi oamenilor din jurul tău

Este timpul să ai încredere în tine; este timpul să îți asculți sufletul și să te lași condusă de intuiție. Este timpul să iei deciziile pe care tu ți le dorești. Nu le mai permite oamenilor să îți controleze viața.

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.