Tendinte manichiura vara: Se poarta unghiile nude

Vara permite orice fel de aroganțe și orice fel de preferințe în materie de manichiură, iar nude-ul pare să nu se demodeze.

comunicat de presa: Vara permite orice fel de aroganțe și orice fel de preferințe în materie de manichiură, iar nude-ul pare să nu se demodeze. Unghiile nude rezistă și fac față cu biro tuturor trendurilor care vin. #SummerNudeNails reprezintă o declarație de feminitate, de eleganță, de simplitate.

”Unghiile nude se dovedesc an de an ca fiind una dintre alegerile preferate ale femeilor din toate timpurile și de toate vârstele. Lacurile de unghii clasice și elegante, în tonuri naturale sunt ușor de purtat cu orice ocazie. De fiecare dată o astfel de alegere garantează un aspect impecabil”, admite Diana Marandiuc, Educationa Manager OPI.

#SummerNudeNails

Sobre, dar totodată șic, manichiurile în nuanțe nude au fost o alegere mereu în tendințe în rândul femeilor. De ce? Pentru că succesul este unul atemporal.

Retail jobs

#SummerNudeNails fac furori pe Instagram. Unghii cu un aspect natural – chit că vorbim de manichiură clasică, semi sau gel. Nude-ul nu atrage după sine o limitare a culorii, deaorece creativitatea nu are limite. Nude se traduce și prin nuanțe de roz prăfuit, de roz intens, bej sau gri, fără a uita de nuanțele metalice sau de cele cu sclipici. Naturalul reprezintă startul unui trend.

De la bej până la gri, spre alb sau roz, nuanțele nude sunt nelimitate. Poți alege versiunile clasice, potrivite oricui și totodată sobre, în nuanțe delicate de bej sau cele care se apropie cel mai bine de culoarea pielii.

Poartă #SummerNudeNails. Nuanțele nude de la OPI sunt disponibile în variantele Gel Color, Infinite Shine și Nail Lacquer
Sistemul OPI GelColor oferă un look perfect obținut în salon care durează până la trei săptămâni, în timp ce Infinite Shine asigură o strălucire de înaltă ținută pentru lacurile cu aplicare traditională. Nail Lacquer conține o formulă bogată în pigmenți, pentru o manichiură perfectă.

Pentru mai multe informații urmaărește-ne pe rețelele de socializare:
INSTAGRAM
@opi_romania
https://www.instagram.com/opi_romania/

FACEBOOK
OPIRomaniaOfficial
https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

TIK TOK
https://www.tiktok.com/@opi_romania

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri