Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Leu de pe 28 iulie activează străfundul sufletului pentru a ne pregăti pentru un nou capitol

Totul are sens. Destinul ne arată că fiecare pas pe care îl facem este cel potrivit pentru noi. Universul este de partea noastră și ne ajută să înțelegem care este planul divin pentru sufletele noastre. 

Luna Nouă în Leu ne pregătește pentru tot ce urmează să se întâmple. Aceasta activează străfundul sufletului și deschide poarta liniștii supreme.

Luna Nouă în Leu: Trebuie să folosim acest timp pentru o conștientizare completă a sinelui.

Această perioadă este una foarte bună pentru a lucra la noi înșine. Ne simțim în siguranță în momentele în care știm că putem să îi impresionăm pe cei din jurul nostru, obținând laudă și admirație. Cu toate acestea, atunci când intrăm în lumina reflectoarelor s-ar putea să ne pierdem foarte ușor. Poate că ar trebui să lucrăm mai mult la noi înșine, să ne recunoaștem frica de critică și incapacitatea de a accepta feedback-uri. Este foarte important ca în aceste momente să profităm de energia Universului și să lucrăm mai mult la ceea ce suntem și ce simțim.

Citește și:

Luna Nouă în Leu: punct de activare pentru Portalul Leului

Luna Nouă în Leu din iulie este un punct important de activare pentru viitorul Portal al Leului. Portalul Leului se deschide în fiecare an pe 8 august, când Soarele din Leu, steaua Sirius, Centura lui Orion și Pământul se aliniază creând astfel un portal puternic de energie.

Luna Nouă evidențiază călătoria trezirii inimii. Aceasta are loc când cerul este complet scăldat în întuneric, sugerând astfel o perioadă de întinerire, mister și posibilități incredibile pentru prezentul și viitorul nostru.

Citeste si SOARELE INTRA IN ZODIA LEU SI DESCHIDE USILE SI FERESTRELE SPRE NOI POSIBILITATI DE A NE CONECTA SUFLETUL LA INIMA NOASTRA

Un spectacol nou-nou este pe cale să înceapă în momentul în care umbra lunii aduce schimbări necunoscute pentru toate zodiile.

Citește și:

Leul ne învață să fim noi înșine, fără măști, fără perdea. Avem ocazia să ne exprimăm adevărata natură și să nu ne pese sub nicio formă de ce spun oamenii din jurul nostru.

Așadar, această perioadă este foarte potrivită pentru a da frâu liber imaginației. Este momentul să lăsăm copilul interior să iasă la suprafață și să ne distrăm ca și cum nu ar mai exista nimic altceva în această lume. Să uităm de griji, de probleme, de stres și de tot ce ne ține in spate. Să lăsăm îndoială și să îi permitem Universului să ne încarce sufletele cu bucurii mărunte.

Mai mult decât atât, este timpul să ne demonstrăm nouă înșine că ne putem atinge visurile. Totul este posibil atunci când nu renunți, când lupți pentru ceea ce îți dorești, când cauți variante pentru a depăși obstacolele și când îți continui drumul indiferent de cât de dificil pare. Suntem capabili de orice, trebuie doar să nu ne oprim din drumul nostru.

Citește și:

foto main yaalan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.