Setari Cookie-uri

THE SANDMAN. TRAILER OFICIAL & KEY ART

THE SANDMAN are premiera globală vineri, 5 august, doar pe Netflix.

comunicat de presa: Trailerul oficial al THE SANDMAN a fost lansat duminică, 24 iulie, în timpul unui panel live în cadrul San Diego Comic Con. La Panel au participat actorii Tom Sturridge (he/him), Gwendoline Christie (she/her), Vivienne Acheampong (she/her), Boyd Holbrook (he/him), Kirby Howell-Baptiste (she/her), Mason Alexander Park (they/them), Jenna Coleman ((she/her), Vanesu Samunyai ((she/her), Patton Oswalt (el/el), precum și creatorul/producătorul executiv Neil Gaiman (he/him) și showrunnerul/producătorul executiv Allan Heinberg (he/him).

Despre THE SANDMAN:

Când Sandman, alias Stăpânul Viselor – o ființă cosmică puternică ce poate controla visele - este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de peste un secol. Acum, el trebuie să călătorească prin diferite lumi și linii temporale pentru a remedia haosul pe care l-a provocat absența lui.

Citește și:

Sinopsis:

O altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viață celor mai intime temeri și fantezii. Dar când Visul este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, el trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, a-și vizita prietenii și dușmanii și a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.

Bazat pe îndrăgita și premiata serie BD de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, THE SANDMAN este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este și producător executiv. Realizatori: Allan Heinberg și David S. Goyer.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.