Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 1-7 august ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 1-7 august. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Cum va fi prima săptămână a lunii august pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la teamă

Ieși din zona de confort pentru că acolo este viața adevărată. Nu îți mai fie teamă de necunoscut, acesta te va învăța cele mai frumoase lecții de viață, te va ajuta să te dezvolți și să trăiești cum nu ai mai trăit până acum.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la scuze

Nu mai căuta scuze clipă de clipă, din contră - încearcă să găsești curaj pentru a îți schimba perspectiva și a îți dezvolta o mentalitate de creștere, de a învăța noi abilități, de a evolua și de a dobândi noi cunoștințe. Crede în tine.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la oamenii negativi

Nu mai păstra în jurul tău oameni care te rănesc, care nu sunt acolo pentru tine, care nu te iubesc și care vor doar să profite de iubirea ta. În schimb, înconjoară-te de acei oameni frumoși, cu suflet bun, care te apreciază pentru ceea ce ești și nu încearcă să te schimbe.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la a mai da vina pe tine pentru ce se întâmplă acum

Uneori Universul are planuri mai interesante pentru noi și ne este greu să le înțelegem. Nu este momentul să dai vina pe tine pentru această situație; în schimb, gândește-te că în scurt timp totul va fi mai bine.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la amintirile dureroase

Învață să fii recunoascatoare pentru tot ce ai trăit. Este momentul să mergi mai departe cu viața ta. Acceptă tot ce s-a întâmplat, îngroapă amintirile dureroase și continuă-ți drumul. Te așteaptă surprize minunate.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la a îți număra greșelile

Nu mai ține socoteală cu privire la greșelile pe care le-ai făcut în trecut. Tot ce s-a întâmplat trebuie acceptat. Închide acel capitol și mergi mai departe; viața ta se întâmplă acum.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la frica de a iubi

Deschide-ți sufletul și iubește cu adevărat. Dărâmă toate acele ziduri pe care le-ai construit în jurul inimii tale, scapă de reguli și pune fericirea ta pe primul loc. Vei vedea cât de frumoasă va fi următoarea perioadă.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la perfecțiune

Acceptă-ți greșelile, învață din ele acele lecții importante și mergi mai departe pe drumul tău. Nimeni nu este perfect, nu mai fi atât de dură cu tine. Iubește-te așa cum ești, cu bune și cu rele, cu calități și defecte - pentru că toate acestea te fac să fii tu.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la lucrurile care nu îți mai servesc

Scapă de toată aglomerația din jurul tău și din sufletul tău. Încearcă să îți faci ordine în casă și în gânduri, să elimini toate acele lucruri care nu îți mai folosesc și care nu îți permit să fii fericită.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la teama pe care ai adus-o cu tine din trecut

Acceptă experiențele trăite până acum, îngroapă amintirile dureroase, învață-ți lecțiile și mergi mai departe. Poți să fii fericită, trebuie doar să îți dorești. Ai grijă de sufletul tău.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la nefericire

Schimbarea începe cu tine, cu lucrurile pe care tu le faci. Degeaba spui că vrei să fii fericită, dacă te concentrezi pe lucrurile negative. Încearcă, în schimb, să îți schimbi gândirea - să fii mai optimistă, să îți numeri binecuvântările și să te bucuri de fiecare moment mărunt care îți pune zâmbetul pe buze.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la griji

Știu că este o perioadă mai ciudata pentru tine, însă ai încredere că totul va fi bine. Nu uita, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui. Nu lupta împotriva destinului.

foto main Ollyy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.