Setari Cookie-uri

Cele 3 zodii protejate de Dumnezeu în luna august 2022

Dumnezeu le-a luat sub aripa lui și nu va permite sub nicio formă răului să se apropie de sufletul lor. 

Iată care sunt cele 3 zodii protejate de Dumnezeu în luna august a acestui an. Află dacă și tu te numeri printre ele.

Horoscop Berbec

Ultima perioadă a fost una plină de transformări incredibile pentru tine. Deși nu ai fost de acord cu schimbările, iată că acestea te-au ajutat să devii o versiune mai bună a ta, să evoluezi, să înveți enorm de multe într-un timp foarte scurt și, cel mai important, să îți dai seama cât de norocoasă ești și cât de fericit este sufletul tău.

Luna august este una foarte frumoasă pentru tine deoarece în sfârșit ritmul destinului încetinește și reușești să tragi o gură mare de aer și să te relaxezi și tu. Universul este de partea ta și te ajută să elimini din viața ta toată negativitatea adunată în ultimele luni. Îți eliberezi inima de energia toxică astfel încât să cultivi arta recunoștinței și să te pregătești să trăiești mai frumos ca oricând acest nou capitol al vieții tale.

Citește și:

Horoscop Taur

Nimeni și nimic nu te poate răni în această lună. Atât Dumnezeu, cât și Universul sunt de partea ta și construiesc în jurul tău un scut de energii care să te apere de tot ce este rău în această lume. Mai mult decât atât, în sfârșit îți iei inima în dinți și alegi să te pui pe primul loc. Înveți să construiești bariere în relațiile cu oamenii din jurul tău și să nu mai permiți nimănui să profite de bunătatea ta.

August este o perioadă în care creativitatea este în plină floare. Acum ai ocazia să ieși din zona de confort și să îți întinzi aripile pentru a explora, a testa și a îți împlini visuri. Dacă vrei să faci schimbări pe plan profesional, acesta este cel mai bun moment deoarece astrele sunt darnice cu tine și îți permit să experimentezi.

Citește și:

Horoscop Leu

Ar fi culmea să fim în sezonul tău și să nu primești protecție divină din partea Universului. Nu te mai teme de nimic, Dumnezeu este aici pentru a îți permite să te bucuri de viață fără limite. Trăiește așa cum îți dorești, alege cu inima și fă-ti sufletul fericit. Puterea schimbării este în mâinile tale, tu decizi cum să îți modelezi viața.

Energia Soarelui te ajută să ai și mai multă încredere în tine pentru a face schimbările pe care ți le dorești. Timpul nu încetinește, însă tu reușești să ții pasul cu el și chiar să te bucuri de această călătorie pe care o faci. Ești foarte optimistă și încrezătoare nu doar în forțele proprii, ci și în divinitate pentru că știi că nu ești singură - mereu va fi cineva alături de tine gata să te sprijine, să te ajute, să îți dea putere pentru a merge mai departe.

Citește și:

foto main: AlenaMorgana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.