Setari Cookie-uri

Ultima Lună Plină a verii 2022 are energia a 100 de Luni Pline. Fă ceea ce ai de făcut pentru propria fericire

Această Lună Plină este una magică deoarece nu este doar ultima Super Luna din cele 3 super luni ale anului 2022, ci este și ultima luna a verii. 

Vara este la un pas de a se încheia. Acesta este semnul Universului că nu mai este timp de pierdut, este timp de îndeplinit. Avem 72 de ore la dispoziție pentru a ne învăța lecțiile, a ne elibera de karma trecutului și de a merge mai departe pe calea noastră, urmând firul magic al propriului destin.

Ultima Lună Plină a verii 2022 are loc în Vărsător, o zodie care guvernează legăturile dintre oameni, iubirea, prietenia. Asta înseamnă că această perioadă aduce un plus de energie relațiilor noastre.

Luna Plină apare atunci când Soarele și Luna sunt în tranzit (în mișcare) și se opun unul altuia în zodiac. Luna Plină vine cu o energie încărcată de emoții și este asociată cu momente intense, încheieri de capitole, finaluri și lecții de viață.

Citește și:

Această Lună Plină este una magică deoarece nu este doar ultima Super Luna din cele 3 super luni ale anului 2022, ci este și ultima luna a verii.

Iată care este mantra de care are nevoie fiecare semn zodiacal pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

Am puterea de a face tot ce îmi doresc. Frâiele vieții mele sunt în mâinile mele. Nimeni și nimic nu îmi poate dicta viitorul. Fac alegerile pe care inima mea le consideră potrivite.

Horoscop Taur

Îmbrățișez schimbările care se întâmplă în viața mea. Nu țin cu dinții de trecut. Mă eliberez de tot ce s-a întâmplat și învăț să mă bucur de prezent.

Horoscop Gemeni

Începând de astăzi aleg să fac ceva mărunt pentru un vis de-al meu. Astăzi aleg să preiau controlul și să merg pe acest drum. Puțin câte puțin și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Citește și:

Horoscop Rac

Sunt în proces de transformare. Universul îmi este alături și are grijă de mine pe acest drum.Trebuie să uit ce credeam că sunt pentru a putea fi într-adevăr ceea ce sunt.

Horoscop Leu

Povestea vieții mele are multe capitole. Un capitol dificil nu înseamnă că este sfârșitul. Acum aleg să dau pagina și să merg mai departe pe drumul meu.

Horoscop Fecioară

Accept schimbările neașteptate și merg mai departe cu viața mea. Nu mai mult împotriva curentului, ci mă adaptez tuturor modificărilor și îmi continui drumul.

Horoscop Balanță

Îmbrățișez noile începuturi și trimit intențiile mele pozitive și gândurile mele pline de iubire către univers și către ceilalți. Ceea ce trimit se va întoarce înzecit către mine.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Sunt aici pentru un motiv. Acesta este destinul meu. Sunt pregătită să accept schimbarea, să evoluez și să încep un nou capitol sau un nou drum în viața mea.

Horoscop Săgetător

Clipă de clipă încerc să aduc un echilibru în viața mea. Lupt cu răbdare pentru obiectivele mele, pentru visurile mele. Nu uit să mă bucur de momentul prezent.

Horoscop Capricorn

Pot simți întotdeauna puterea autentică, pozitivă, care apare din decizia mea de a mă ridica deasupra dramei și a distragerilor care oricum nu contează.

Horoscop Vărsător

Este dificil să pășesc pe un drum nou, însă nu este mai dificil decât să rămân într-un loc care nu mă mulțumește deloc, care îmi oferă doar durere sau, și mai grav, care nici măcar nu mai există.

Citește și:

Horoscop Pești

Am încredere în mine. Nu mai permit nimănui să îmi dicteze viața. Mă las condusă de intuiție și fac alegerile pe care inima le consideră potrivite fără să grăbesc procesul meu. Mă bucur de călătorie, nu de destinație.

foto main Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.