Setari Cookie-uri

Rugăciunea de miercuri pentru vindecare interioară și îndeplinirea tuturor dorințelor

Rugăciunea de miercuri este o rugăciune puternică și plină de energii magice. Această rugăciune te aduce mai aproape de divinitate și te ajută să înțelegi că ești iubită, protejată și sprijinită.

Rugăciunea de miercuri pentru a avea o zi minunată

Rugăciunea zilnică este esențială pentru o viață trăită frumos. Adesea, ne concentrăm atât de mult pe viitor și pe tot ce ar putea să se întâmple încât uităm să ne ancorăm în prezent, să ne bucurăm de liniștea momentului și să ne concentrăm pe vindecarea sufletului și pe fericirea pe care o simte inima noastră.

Stând în prezența sfântă și iubitoare a lui Dumnezeu reușim să ne umplem sufletul de pace, vindecăm rănile trecutului și acceptăm trăirile de acum pentru a ne continua drumul în viață și a ne îndeplini dorințele.

Rugăciunea de miercuri este o rugăciune puternică și plină de energii magice. Această rugăciune te aduce mai aproape de divinitate și te ajută să înțelegi că ești iubită, protejată și sprijinită.

Citește și:

Încetinește pentru o clipă și exprimă-ți din tot sufletul iubirea în Dumnezeu pentru a găsi adevărata cale și a readuce armonie în viața ta.

Cea mai puternică rugăciune de miercuri

Rugăciunea de miercuri. Rostește-o atunci când simți nevoia. Găsește un moment liber, liniștit, închide ochii și vorbește cu Dumnezeu; El este aici să te asculte:

"Dragă părinte ceresc, vin cu smerenie în fața ta astăzi căutând liniște într-o furtună de stări și probleme. Iartă-mă pentru toate greșelile făcute, ajută-mă să învăț din ele și să îmi continui drumul. Oferă-mi puterea de a mă ridica de la pământ, de a urma calea destinului pe care tu l-ai pregătit pentru mine.

Ai grijă de sufletul meu și păstrează-l aproape de tine. Ajută-l să vadă cât de frumoasă este viața lui și câtă iubire poate oferi în jurul său. Întărește-mi inima pentru a putea lupta pentru visurile pe care tu le-ai pregătit pentru mine. Știu că am multe de îndeplinit în această viață, așa că fii alături de mine la fiecare pas și ține-mă de mână. Îmi pun viața în mâinile tale."

Citește și:

Rugăciunea de miercuri făcătoare de minuni

Această rugăciune de miercuri făcătoare de minuni te ajută să îți eliberezi sufletul de toată povara adunată de-a lungul acestei săptămâni și să îți îndeplinești dorințele.

Rostește rugăciunea de miercuri atunci când ai nevoie de un miracol în viațăa ta.

"Părinte, îți mulțumesc pentru darul acestei zile minunate. Am deschis ochii și sunt fericită. Îți mulțumesc pentru toate întâmplările avute în această săptămână. Îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit șansa să îmi continui drumul în viață, să îmi bucur sufletul și să îmi fac inima fericită.

Te rog să ai grijă de mine. Te rog să mă îndrumi pe drumul potrivit pentru mine. Te rog să mă ajuți în momentele în care inima mea este slabă și nu mai poate duce prea multe. Te rog să îmi dai putere pentru a o lua de la capăt de fiecare dată. Fie ca această zi să fie demnă de toate dorințele tale.

Citește și:

Doamne, fă o minune și îndepărtează tot răul și toată suferința din jurul meu. Protejează-mă cu aura ta și nu permite să mi se mai întâmple nimic rău. Rămâi lângă mine și ține-mă aproape de aripa ta protectoare. Permite-mi să îți arăt că sunt demnă de iubirea ta."

foto main Javier Cruz Acosta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.