Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (15-21 august)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre minunate, puternice, pline de har divin pentru fiecare zi a acestei săptămâni. Te vor ajuta să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să lupți împotriva obstacolelor, să îți înveți lecțiile de viață și să trăiești cu liniște în suflet și iubire în inimă.

Mantră pentru ziua de luni:

Aceasta saptamana va fi una cu adevarat speciala pentru ca eu o voi face sa fie asa. In mainile mele se afla fraiele destinului; eu aleg cum sa imi traiesc nu doar prezentul, ci si viitorul.

Mantră pentru ziua de marti:

In fiecare moment ii multumesc Universului pentru fericirea pe care o simte inima mea si pentru linistea pe care o simte sufletul meu. Astazi ma simt impacata cu destinul meu.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Fac un pas in spate si ii permit destinului sa isi joace cartea. Universul este de partea mea si ma indruma sa fac alegerile potrivite in viata.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Astazi aleg sa ma pun pe primul loc si sa am mai multa grija de mine. Ma concentrez asupra propriei fericiri fara sa imi mai pese de ce spun sau fac oamenii din jurul meu.

Mantră pentru ziua de vineri:

Traiesc cu bucurie in suflet pentru momentul de acum. Viata mea se intampla aici, fericirea mea exista in acest prezent. Nu ma mai mustrez pentru trecut si nici nu ma mai tem pentru viitor.

Mantră pentru ziua de sambata:

Lupt cu tot sufletul meu pentru ceea ce imi doresc. Nu ma dau batuta in fata obstacolelor pentru ca stiu ca ele sunt aici pentru a ma invata lectii importante si a ma face mai puternica.

Mantră pentru ziua de duminica:

Accept iubirea in viata mea. Daram toate zidurile construite in jurul inimii mele si imi permit sa fiu fericita din nou.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.