Setari Cookie-uri

Rugăciunea de vineri pentru a te conecta cu magia divină și a îți continua drumul pe calea sfântă

Nu uita că Dumnezeu dorește să audă de tine, să îi vorbești. Nu trebuie să fie nimic foarte formal sau să ai un text pregătit. Încearcă să fii sinceră și să îți deschizi sufletul. 

Rugăciunea de vineri pentru a mulțumi divinității pentru întreaga săptămână și pentru a îți pregăti sufletul pentru weekend. Cel mai bun mod de a îți începe ziua de vineri este cu o rugăciune. Mulțumește Domnului pentru tot.

Caută planul lui Dumnezeu pentru ziua care urmează, conectează-te cu magia Cosmosului astfel încât să îți începi ziua în cel mai bun mod posibil.

Rugăciunea este poarta noastră către divinitate, modul în care ne putem conecta la Dumnezeu și la puterea lui. Așa cum comunicarea zilnică cu o altă persoană te ajută să o cunoști mai bine, tot așa și rugăciunea te ajută să intri în legătură directă cu Dumnezeu și să îți dai seama care sunt planurile lui pentru tine.

Nu uita că Dumnezeu dorește să audă de tine, să îi vorbești. Nu trebuie să fie nimic foarte formal sau să ai un text pregătit. Încearcă să fii sinceră și să îți deschizi sufletul.

Citește și:

Rugăciunea de vineri de care sufletul tău are nevoie

Rugăciunea de vineri pe care orice persoană o poate rosti - de la mic la mare. Când poți spune această rugăciune? Fie dimineața, imediat ce te trezești, fie înainte de a pleca de acasă sau de a îți începe activitățile zilnice.

Rugăciunea de vineri: inspiră-te din ea și comunica deschis cu divinitatea:

"Părinte, îți mulțumesc pentru darul acestei zile. Îți mulțumesc că mi-ai oferit posibilitatea unei noi săptămâni de muncă și că m-ai ajutat să ajung până la acest weekend. Mă rog la tine ca ziua de vineri să fie una frumoasă, interesantă, cu lecții de viață și liniște pentru sufletul meu. Viața mea poate fi uneori copleșitoare și confuză, de aceea te rog să ai grijă de sufletul meu și să fii alături de el.

Citește și:

Doamne, te rog să mă îndrumi pe calea potrivită în această zi. Știu că faci atâtea lucruri pentru mine și îți sunt recunoscătoare pentru tot. Adu-mă aproape de tine și protejează-mă de tot ce este rău.

Spală toată răutatea cu dragostea ta. Iartă toate greșelile făcute și permite-mi să merg mai departe. Mă rog pentru liniștea mea și a familiei mele. Viitorul meu se odihnește în mâinile tale, tu deții puterea supremă asupra vieții mele. Tu ai un plan pentru tot ce urmează să se întâmplă. Da-mi putere să depășesc tot ce va fi și lasă-mă să am încredere în tine în fiecare clipă.

Îți mulțumesc, Doamne, pentru această zi frumoasă."

Rugăciunea de vineri dimineață

Rugăciunea de vineri dimineață pentru a avea o zi care să îți bucure sufletul. Rostește această rugăciune de vineri pentru a îți deschide sufletul și a te bucură de tot ce urmează să se întâmple cu destinul tău.

Citește și:

"Doamne Dumnezeul meu, îți mulțumesc pentru această dimineață. Îți mulțumesc pentru faptul că am deschis ochii. Îți mulțumesc pentru un nou răsărit minunat, pentru o nouă zi, pentru un nou început, pentru noi oportunități și pentru binecuvântările cu care îmi umpli existența.

Doamne, în această zi, vreau să îți ofer întreaga mea viață în această mică rugăciune.

Vreau să îți ofer inima mea ca să o poți modela așa cum vrei tu. Fă-o sănătoasă, puternică și capabilă să învingă tristețea, frică și nesiguranță.

Vreau să îți ofer tot sufletul meu pentru a îl transforma după bunul tău plac. Fă-l să ierte tot ce trebuie iertat, să își accepte destinul, să o ia de la capăt de fiecare dată și să găsească liniștea de care are nevoie.

Citește și:

Ia-mă sub aripa ta protectoare și ai grijă de mine."

foto main Cranach, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.