Setari Cookie-uri

Iată ce simte sufletul tău când iubești persoana potrivită

Când găsești persoana potrivită, indiferent de cât de dureros va fi capitolul prin care treci, vei găsi întotdeauna drumul înapoi către ea. Pentru că vei ști că ea va fi acolo, cu brațele deschise, și pregătită să ducă bătăliile alături de tine. Și că împreună sunteți mai puternici. 

Iubirea nu este numai despre fluturi în stomac și petale de trandafiri. Nu toate momentele sunt ca în paradis. În viața de cuplu nu este numai lapte și miere. Nu... nu este deloc așa cum societatea și media ne fac să credem... este mult mai bine decât atât. Este real.

Pentru că iubirea aia din filme este o iubire de basm. Este doar fantezie. Este o carte cu file de poveste. Un vis cu ochii deschiși. Un concept hollywoodian. O versiune comercializată a ceea ce este dragostea adevărată.

Când te îndrăgostești de persoana potrivită, nu te aștepta să vezi lumea roz. Primul sărut nu va fi cu o melodie pe fundal. Nu va exista un panou în spatele vostru pe care să scrie mare "Și-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți."

Dragostea adevărată nu este un basm. Este o urcare pe munte ce supraviețuiește furtunilor și viscolului. Crește separat și împreună zi de zi, clipă de clipă astfel voi încât să vă găsiți drumul unul spre sufletul altuia. Este o luptă continuă care îți testează puterea, răbdarea și iubirea adevărată. Este o furtună ce îți inundă inima din când în când. Argumentele te fac să te îndoiești de tine și de voi. Dragostea adevărată are nevoie de spațiu și de timp petrecut singur. Dragostea adevărată vine cu fericire, dar și cu momente mai puțin frumoase. Cu lacrimi și cu certuri. Cu dorința de a face compromisuri pentru a merge mai departe.

Citește și:

Și, dacă nu este și cu momente grele, atunci nu este dragostea adevărată.

Pentru că atunci când îți întâlnești sufletul pereche, tot va fi nevoie de muncă, compromis și timp investit. De răbdare. De iubire necondiționată. De încredere construită în timp. Nu contează cât de compatibili sunteți. Nu contează cât de puternică este legătura dintre voi. Nu contează ce simțiți acum unul pentru celălalt. Voi tot continuați să urcați pe acel munte. Și vor apărea obstacole pe care va trebui să le depășiți amândoi. Țînându-vă de mână.

Și, în timp ce urcați din ce în ce mai sus și luptați pentru a depăși vremurile vreme, veți deveni mai puternici. Veți fi o echipă. Veți fi mândri de voi și de tot ce ați reușit să faceți. Și vor fi și râsete pe parcurs. Capitole incredibil de frumoase. Vor fi flori ce vor răsări din furtunile prin care ați trecut. Îl vei privi pe el și vei vedea tot ce este mai frumos în ochii lui. Și-ți vei dori să rămâi o veșnicie unde ești acum.

Citește și:

Pentru că dragostea adevărată depășește vremurile grele. Luptă cu urâtul și cu vijeliile. Luptă cu cei mai duri monștri și demoni. Cu o singură precizare: toate acestea se întâmplă atâta timp cât rămâneți împreună. Cât duceți această luptă amândoi.

Când găsești persoana potrivită, indiferent de cât de dureros va fi capitolul prin care treci, vei găsi întotdeauna drumul înapoi către ea. Pentru că vei ști că ea va fi acolo, cu brațele deschise, și pregătită să ducă bătăliile alături de tine. Și că împreună sunteți mai puternici.

Când te îndrăgostești de persoana potrivită, crești alături de ea. Vei putea fi tu însăți, așa cum va fi și ea. Și nicio luptă nu va fi vreodată prea grea. Pentru că amândoi veți face tot ce este necesar pentru a va îndrăgosti iar și iar unul de celălalt. Și inima ta îți va spune că nu ar vrea niciodată să lupte alături de altcineva. Sub nicio formă!

Citește și:

foto main dekazigzag, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.