Setari Cookie-uri

8 Semne ce indică prezența energiei negative în casă și cum să o elimini rapid

Dacă vrei să cultivi mai multă pozitivitate și să atragi vibrații bune în viața ta, pune în aplicare aceste sfaturi astfel încât să elimini energia negativă din corpul tău și de acasă. 

Elimină energiile negative din casă și din sufletul tău astfel încât să poți atrage fericirea și liniștea în viața ta.

Energia negativă este la tot pasul. Fie că ai o zi proastă la muncă, o situație stresantă acasă sau ești în preajma unei persoane cu o atitudine dificilă, energia negativă te poate afecta în moduri pe care tu uneori nu le poți înțelege.

Energiile negative sunt dăunătoare nu doar stării noastre de spirit, ci și sănătății pentru că pot provoca stres, depresie, anxietate și insomnie.

Dacă vrei să cultivi mai multă pozitivitate și să atragi vibrații bune în viața ta, pune în aplicare aceste sfaturi astfel încât să elimini energia negativă din corpul tău și de acasă.

Care sunt semnele că ești înconjurată de energie negativă:

Citește și:

- simți că nu poți face nimic;
- nu reușești să te concentrezi;
- te simți obosită;
- te simți deprimată fără motiv;
- te simți stresată;
- nu ai poftă să faci lucruri care înainte îți plăceau;
- nimic nu îți pune zâmbetul pe buze;
- nu poți fi recunoscătoare pentru viața pe care o ai;
- simți o presiune pe tine.

Cum elimini energia negativă din casa ta?

1. Scapă de dezordine. Dezordinea este una dintre cele mai mari surse de energie stagnantă și de stres din casă. Scapă de lucrurile care nu îți mai folosesc și fă ordine astfel încât să permiți energiei pozitive să își găsească loc în locuința ta.

2. Aerisește cât mai des cu putință. Una dintre cele mai ușoare modalități de a scăpa de energia negativă este să deschizi larg ferestrele... și aceasta va ieși singură.

Citește și:

3. Arde salvie. Salvia curăță energia negativă și eliberează toate vibrațiile toxice. Lasă salvia să ardă pentru 10-20 secunde, apoi stinge focul. Pune buchetul de salvie pe o farfurie și plimbă-te prin toată casa, permițând fumului să te ajute să îți purifice locuința.

4. Adaugă sare în colțurile ferestrelor. O modalitate eficientă care te ajută să cureți spațiul de energie negativă. Ține sarea timp de cel puțin 24 de ore, apoi aspiră totul și aruncă sarea încărcată astfel încât odată cu ea să arunci și vibrațiile rele.

5. Adaugă plante în locuință. Plantele de apartament creează un mediu plin de calmitate și de pace. Acestea ajută la purificarea aerului, aducând energie pozitivă în casa ta.

6. Decorează cu oglinzi. Oglinzile sunt folosite frecvent în practica Feng Shui pentru a direcționa și a schimba fluxul de energie din locuințe. Important: acestea trebuie să reflecte întotdeauna ceva pozitiv.

Citește și:

7. Folosește cristale. Cristalele vindecătoare sunt folosite de oamenii din întreaga lume pentru a își curăța și a își proteja casele de energia negativă. Cele mai bune cristale: obisdianul, amestistul, turmalina neagră și citrinul.

foto main Pam Walker, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.