Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 29 august - 4 septembrie

Horoscop săptămânal 29 august - 4 septembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în aceasta săptămână a lunii august - septembrie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt libera sa fac ce vreau. Eu decid cum aleg sa imi traiesc prezentul. Puterea este in mainile mele.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Ii sunt recunoscatoare Universului pentru tot ce traiesc. Inima mea este incarcata de iubire, iar sufletul imi este linistit.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Am incredere ca totul va fi bine. Sunt aici si asta este tot ce conteaza. Am rabdare si ii permit destinului sa imi arate drumul pe care trebuie sa merg.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Ma eliberez de tot ce tine de trecut si invat sa ma bucur de momentul prezent. Aici si acum se intampla viata mea.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai alerg dupa nimeni. Invat sa am grija de mine, sa ma iubesc neconditionat, sa ma pun pe primul loc. Eu sunt importanta. Eu contez.

Horoscop Fecioara

Mantra ta pentru această săptămână este: Imi invat lectiile pentru ca ele ma ajuta sa evoluez. Ele ma fac mai puternica si ele imi deschid drumuri noi.

Horoscop Balanta

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu ma mai tem de nimic. Fricile sunt doar in mintea mea; le accept si apoi le permit sa plece din viata mea pentru ca eu sa traiesc in liniste si pace.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Stiu ca totul va fi bine. Universul este de partea mea si are un plan minunat pentru mine. Am rabdare.

Horoscop Sagetator

Mantra ta pentru această săptămână este: Inchid usa trecutului si merg mai departe pe drumul meu. Ma asteapta un nou capitol si acesta va fi unul cu adevarat special. Sunt sigura de asta.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Imi vindec inima de durere si sufletul de tristete. Invat sa aduc in viata mea fericire si recunostinta pentru momentul prezent.

Horoscop Varsator

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai grabesc timpul. Nu ma mai concentrez pe destinatie si promit sa invat sa ma bucur de calatorie. Viata mea este speciala.

Horoscop Pesti

Mantra ta pentru această săptămână este: Imi ofer iubire neconditionata. Nimeni nu ma poate iubi mai mult decat ma iubesc eu pe mine. Am grija de sufletul meu.

foto main Warm_Tail, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.