Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (29 august - 4 septembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Indiferent de situație, astăzi promit să zâmbesc. Sunt un magnet pentru fericire. Atrag cu ușurință iubirea și oamenii pozitivi în viața mea.

Mantră pentru ziua de marți:

Promit să nu mai compar niciodată viața mea cu a altor persoane. Eu sunt pe drumul meu. Niciodată nu voi ști cu adevărat cum trăiesc alți oameni, care este povestea lor, prin ce au trecut și cât de mult au suferit.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Sunt fericită. Nu mai aștept să am totul pentru a mă bucura de viață. În aceste momente nu îmi lipsește nimic... am deja viața pentru a mă bucura de toate.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Promit să nu îmi mai fac scenarii negative cu care să îmi îngreunez singură sufletul. Învăț să renunț la toate lucrurile care nu îmi sunt destinate.

Mantră pentru ziua de vineri:

Perioadele dificile fac parte din drumul meu spre evoluție și dezvoltare personală. Nu le permit să mă doboare, din contră - le accept, învăț lecțiile importante din ele și merg mai departe cu viața mea.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Iubesc viața. Să trăiesc din plin şi liberă este dreptul meu din naştere. Ofer vieții exact ce îmi doresc că viața să-mi ofere mie. Sunt bucuroasă că trăiesc.

Mantră pentru ziua de duminică:

O să mă pun pe picioare. Iar și iar. Cu cât mai repede îmi revin din probleme, cu atât mai repede o să ajung către ce mă îndrept în viață.

Citește și:

foto main ma_i_vi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.