Setari Cookie-uri

Relatiile sanatoase ti se par plictisitoare? Iata de ce!

Unele persoane viseaza la o relatie sanatoasa, doar ca sa realizeze ulterior ca acest tip de dinamica li se pare… extrem de plictisitor!

Sunt relatiile sanatoase plictisitoare? Nu ar trebui, insa unele persoane experimenteaza acest lucru. Desi s-au aflat in dinamici toxice o buna perioada de timp si si-au promis ca nu mai vor astfel de emotii, cand au ajuns intr-o relatie echilibrata, senzatia principala a fost ca aceasta este anosta si fara pic de pasiune.

In realitate, oricine percepe o relatie sanatoasa ca fiind prea monotona are niste motive ascunse si ocazia de a lucra cu sine pentru a explora situatia. Iata de ce ti se par relatiile sanatoase plictisitoare!

Esti obisnuita sa ai parteneri indisponibili si ai invatat sa asociezi consecventa cu lipsa pasiunii. Relatia cu un partener indisponibil poate fi oricum, mai putin plictisitoare. Adesea, este tumultuoasa. Mereu ai cate ceva de facut: trebuie sa-l convingi pe celalalt, sa depui eforturi pentru a-i atrage atentia si sa te chinui sa ajungi la el, prin stratul de indisponibilitate.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.