Prin urmare, fie ca iti doresti sa obtii un job cu un salariu mare, sa pleci intr-o vacanta la un resort de 5 stele in Maldive ori sa atragi partenerul perfect pentru tine si sa iti intemeiezi o familie, metoda manifestarii functioneaza atunci cand ai o imagine clara a ceea ce iti doresti, atunci cand crezi si lucrezi in directia respectiva.

Mai jos aflam cum a reusit o femeie de origine canadiana sa obtina job-ul mult visat, desi la inceput i se parea un obiectiv greu de atins, chiar nerealist. Povestea apartine lui Devin Clearly Gooden, senior manager la o companie FinTech din Toronto.

Totul a inceput cu un obiectiv aproape nerealist

“La inceputul lui 2022, mi-am propus sa imi schimb jobul. Imi placea destul de mult si slujba pe care o aveam la vremea respectiva, dar simteam ca ma plafonez si imi doream sa schimb domeniul in care activam. Stiam exact ce cautam: o pozitie inalta in industria tehnologica pe partea de continut si/sau editorial, o echipa pe care sa o conduc, sa o sustin, sa fie muncitoare si sa aiba libertatea creativa de a incerca lucruri noi, la toate adaugandu-se un salariu format din sase cifre. Simplu, nu?!

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: